Στον Ερύμανθο η Χριστίνα Αλεξοπούλου – Έφτασαν οι οικίσκοι για τις οικογένειες σε Κάλφα και Μαστραντώνη

    Ημερομηνία:

    Στον Δήμο Ερυμάνθου βρέθηκε σήμερα η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

    Έφτασαν σήμερα, λίγες ημέρες μετά τη φωτιά, οι οκτώ οικίσκοι που είχε ζητήσει ο Δήμος Ερυμάνθου και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαρής, για τις οικογένειες των οποίων οι οικίες είχαν υποστεί ζημιές, στις περιοχές Κάλφα και Μαστραντώνη.

    Σε δήλωσή της, η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου, τον οποίο ευχαρίστησε και προσωπικά, καθώς έγινε γρήγορα το πρώτο βήμα για τη στήριξη των πολιτών που είχαν την ανάγκη του Κρατικού μηχανισμού.

    Στη σχετική δήλωσή της η κ. Αλεξοπούλου πρόσθεσε:

    «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών και δράσεων, παρεμβαίνει όπου απαιτείται, προς όφελος των πολιτών, οι οποίοι δεν περιμένουν την ενίσχυσή τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως στο παρελθόν. Όπως αποδεικνύεται, ο συντονισμός του Κράτους, μαζί με τους συναρμόδιους φορείς και την αυτοδιοίκηση, είναι πλέον πιο αποτελεσματικός.

    Συνεχίζουμε με εντατική δουλειά, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που ακολουθούμε: Συνεχής παρουσία στο πεδίο, συνεργασία με τους πολίτες, από την πρώτη στιγμή και η αρωγή να φθάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε όλους όσους τη δικαιούνται.

    Άλλωστε, η κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην υλοποίηση μιας εθνικής στρατηγικής που εδράζεται σε τρείς άξονες: Στην προώθηση της πράσινης ανάπτυξης, ώστε να αντιμετωπιστούν οι παράγοντες που συντελούν στην κλιματική κρίση, στην έμφαση τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης, μέσα από την ουσιαστική λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας, η οποία ενδυναμώνεται».

     

    Στον Ερύμανθο η Χριστίνα Αλεξοπούλου – Έφτασαν οι οικίσκοι για τις οικογένειες σε Κάλφα και Μαστραντώνη Στον Ερύμανθο η Χριστίνα Αλεξοπούλου – Έφτασαν οι οικίσκοι για τις οικογένειες σε Κάλφα και Μαστραντώνη

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ: Μέχρι και την Κυριακή ο αφόρητος καύσωνας

    Βάσει της επικαιροποίησης του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, η ...

    Γνωστός ηθοποιός παλεύει με το τραύμα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

    Αφού μίλησε για την κακοποίηση από την οποία είχε...

    Από το βίδωμα μέχρι τον τελικό έλεγχο οχημάτων: Τα ρομπότ αντικατέστησαν τους εργάτες στην Κίνα

    Τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας «κατακτούν» τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα, τα...