Θρίλερ στην Ταϊλάνδη με τον θάνατο 2 Αμερικανών και 4 Βιετναμέζων σε ξενοδοχείο: Τα ίχνη από κυάνιο στο τσάι

    Ημερομηνία:

    Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο έξι ανθρώπων σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ έδωσαν στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης οι αρχές της Ταϊλάνδης.

    Όπως ανακοινώθηκε στα ποτήρια των έξι θυμάτων βρέθηκαν ίχνη κυανίου με τις αρχές να εκτιμούν ότι την δηλητηρίαση έκανε ένας από τους νεκρούς και το κίνητρο να εντοπίζεται στα χρέη που είχε.

    Six people found dead at Grand Hyatt hotel in Bangkok | BBC News
    Σύμφωνα με το BBC δύο από τα έξι θύματα είχαν δανείσει δεκάδες εκατομμύρια μπατ σε κάποιο από τα άλλα θύματα για επενδύσεις (σ.σ. 10 εκατομμύρια μπατ ισούνται με 280.000 δολάρια).

    Τα έξι θύματα είχαν φτάσει ξεχωριστά το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan και είχαν μοιραστεί σε πέντε δωμάτια με προγραμματισμένη αναχώρηση το πρωί της Δευτέρας κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

    Δύο από τα θύματα, η 56χρονη Σερίν Τσονγκ και ο 55χρονος Ντανγκ Χουνγ Βαν ήταν Αμερικανοί ενώ οι άλλοι τέσσερις ήταν Βιετναμέζοι.

    bangkok-thailand-hotel
    Το διάγραμμα με τα σημεία που βρέθηκαν νεκροί οι έξι στο δωμάτιο

    Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας οι έξι συναντήθηκαν στο ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει, στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου.

    Εκεί περίπου στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) υπάλληλος του ξενοδοχείου παρέδωσε φαγητό και τσάι που είχαν παραγγείλει και τα οποία παρέλαβε η Τσονγκ ως το μόνο πρόσωπο που ήταν στο δωμάτιο.

    bangkok-thailand
    Τα φαγητά που είχαν παραγγείλει και άφησαν πίσω τους τα έξι θύματα

    Ο σερβιτόρος που παρέδωσε το τσάι προσφέρθηκε να το ετοιμάσει κάτι που αρνήθηκε η Τσονγκ με τον ίδιο να περιγράφει στη συνέχεια ότι η 56χρονη «μιλούσε ελάχιστα και ήταν αγχωμένη».

    Από τις 14:03 μέχρι και τις 14:17 εκείνου του μεσημεριού στο δωμάτιο μπήκαν τα άλλα πέντε άτομα χωρίς κανένα εξ αυτών να βγαίνει από το δωμάτιο.

    Οι αστυνομικοί που έψαξαν το δωμάτιο δεν διαπίστωσαν ίχνη πάλης, ληστείας ή βίαιης εισόδου αλλά εντόπισαν ίχνη κυανίου και στα έξι φλυτζάνια με τσάι.

    Συγγενείς δύο εκ των Βιετναμέζων που ήταν ζευγάρι κατέθεσαν ότι είχαν κατασκευαστική εταιρεία και είχαν δώσει χρήματα στην Τσονγκ για να τα επενδύσει σε κατασκευή νοσοκομειου στην Ιαπωνία.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατ Τόρες: Η σκοτεινή πραγματικότητα της Βραζιλιάνας influencer που καταδικάστηκε για σωματεμπορία

    Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η ζωή της Βραζιλιάνας Κατ...

    Πέντε συνήθειες των γυναικών που έχουν πάντα ανεβασμένη λίμπιντο

    Ακριβώς όπως η άσκηση μάς βοηθά να παραμείνουμε σε...

    Στο Αίγιο την Κυριακή 21 Ιουλίου το συγκρότημα «Passepartout»

    Μια δυνατή συναυλία με την δημοφιλή μπάντα «Passepartout», που...

    ΠΑΤΡΑ: Κινδυνεύουν στην Αρόη – ΦΩΤΟ

    SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι της οδού Ζαγοράς στην Αρόη...