Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κατήγγειλε 21χρονη

    Ημερομηνία:

    Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της αλλά και για τον άγριο ξυλοδαρμό της κάνει λόγο στη μήνυση που υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες μια 21χρονη στην Κρήτη, υποδεικνύοντας ως δράστιδα μια άλλη κοπέλα, με την οποία έχουν κοινές παρέες.

    Η καταγγέλλουσα, η οποία δεν κατάγεται από την Κρήτη, αλλά μένει στο νησί λόγω σπουδών, αναφέρει στο κείμενο της μήνυσής της άγρια σκηνικά σε βάρος της από την κοινή της γνωστή, η οποία σύμφωνα με το θύμα, κινήθηκε εναντίον της, γιατί πίστεψε ότι η 21χρονη την κακολογούσε στις άλλες κοπέλες της παρέας τους, όπως μεταδίδει το creta24.gr.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η 21χρονη λίγο μετά την πρώτη επίθεση που δέχθηκε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, όμως επειδή ήταν σε κατάσταση σοκ δεν υπέβαλε εκείνη την ημέρα μήνυση, κάτι που έκανε λίγες ημέρες μετά και αφού ακολούθησε η δεύτερη επίθεση σε βάρος της.

    Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και σύμφωνα με πληροφορίες με προσωρινή δικαστική απόφαση η καταγγελλόμενη απαγορεύεται να πλησιάζει την 21χρονη σε απόσταση 100 μέτρων.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαλού Κυριακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram

    Μία σπάνια ανάρτηση μαζί με τον γιο της, έκανε...

    Μύκονος: Το άβατο «αγγίζει» και τους εργαζόμενους – «Σωρεία παραιτήσεων κάθε μήνα λόγω των απαράδεκτων συνθηκών εργασίας»

    Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς εργαζομένων, απειλές από εργοδότες, τρομερή παραβίαση...

    Λογαριασμοί ρεύματος Αυγούστου: Ποιοι θα λάβουν επιδότηση και τι ισχύει για τα κοινωνικά τιμολόγια

    Κρατικές επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος για τον μήνα Αύγουστο ανακοίνωσαν από...