ΠΑΤΡΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ 15ΧΡΟΝΟΥ Πάει στα «μαλακά», δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

    Ημερομηνία:

    Μπορεί να έγινε μεγάλος ντόρος για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του 15χρονου από τον πατέρα του επειδή ήταν gay, ωστόσο μάλλον η υπόθεση θα καταλήξει «μαλακά»! Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές (μάνα και πατέρας) δεν επιθυμούν να «τραβήξουν» το ζήτημα, προφανώς σκεπτόμενοι την ψυχολογία του παιδιού. Ο ανήλικος με εντολή της Εισαγγελέως βρίσκεται μαζί με την μητέρα του, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια του παραμένουν στο σπίτι του πατέρα τους σε περιοχή του ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας.

    Ο πατέρας πάντως φαίνεται να μην παραιτείται από την διεκδίκηση της επιμέλειας, αλλά ότι συμβεί θα γίνει… μέσα σε δικαστικές αίθουσες.

    Ο ίδιος  μιλά για το παιδί του με τα καλύτερα λόγια έστω και αν καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό: «Ήταν ένα περιστατικό που αφορούσε καθαρά εμένα και την οικογένειά μου. Αλλά επειδή ο γιος μου είναι λίγο επιπόλαιος, άμυαλος, έφτασαν τα πράγματα εδώ που έφτασαν».

    Να θυμίσουμε ότι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον 15χρονο μετά τον καβγά περιγράφουν ένα παιδί άγρια ξυλοκοπημένο που εκλιπαρούσε για βοήθεια στην πλατεία του χωριού.

    Όπως η «Γνώμη» είχε γράψει, η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα. Ηδη ξεκίνησε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ωστόσο το περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία!

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύργος: Ομολόγησε για τις φωτιές (16/7) στα Λαστέικα ο 73χρονος

    Αρνήθηκε συμμετοχή σε άλλες περιπτώσεις – Αναμένεται η προφυλάκιση...

    ΠΑΤΡΑ – ΒΙΑ: «Τα βρίσκουν» πριν πάνε στο Δικαστήριο

    Σε καθημερινή βάση η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ασχολείται με τουλάχιστον...

    “Χαμένοι” οι λογιστές για τις φορολογικές δηλώσεις – Πληθαίνουν οι φωνές για παράταση

    Στα όρια νευρικής κρίσης βρίσκονται λογιστές και φοροτεχνικοί. Σε...

    Εντονες οι διαμαρτυρίες στα Ροϊτικα Πάτρας – ΦΩΤΟ

    Εντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στα Ροϊτικα καθώς τα...