OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ: Εκβίαζαν Πατρινό επιχειρηματία… και τον έκλεβαν και μετά τον θάνατό του

    Ημερομηνία:

    Σε οικογενειακή επιχείρηση είχαν μετατρέψει δυο άνδρες και τέσσερις γυναίκες την κατ’ εξακολούθηση εκβίαση και υπεξαίρεση χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς πατρινού επιχειρηματία.

    Pιάστηκαν στον «ύπνο» σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης, στην «αμαρτωλή» πολυκατοικία στον κόμβο Κουρτέση, στην Αγία Σοφία και σε συγκρότημα κατοικιών στον Αγιο Βασίλειο,

    Για τα έξι μέλη οικογενειών ρομά ηλικίας από 20 έως 56 ετών, για τα οποία είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και διέμεναν στην κατασχεμένη από τράπεζα, πολυκατοικία της Αγ. Σοφίας που ανήκε στον επιχειρηματία και διατηρούσαν άρρηκτους δεσμούς με ομόφυλούς τους που κατοικούν σε ακίνητο, ιδιοκτησίας του Πατρινού, στον Αγ. Βασίλειο έχοντας γίνει ο «φόβος και τρόμος» για τους κατοίκους.

    Gια περισσότερο από τρία χρόνια, έχοντας αποσπάσει με απειλές και διά της βίας, κάρτες και κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία –ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου– καρπώνονταν κάθε μήνα τα ποσά ενοικίων διαμερισμάτων, αλλά και τα ποσά που καταβάλλονται από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση κεραιών στην ταράτσα του ακινήτου στον κόμβο Κουρτέση. Το ποσό που υπεξαίρεσαν εκτιμάται πως ξεπερνά τις 120.000€

    Οι έξι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πατρών, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για ν’ απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Αποφυλακίζεται ο 50χρονος που απείλησε την γυναίκα του και εκείνη πήρε χάπια!

    Δεκτό έγινε σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα αποφυλάκισης του...

    Στη Ρεάλ Μαδρίτης το «στέμμα» του ακριβότερου συλλόγου στον κόσμο

    Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε πίσω το στέμμα...

    Εντυπωσιακή η χθεσινή κίνηση της μετοχής της Dimand

    Εντυπωσιακή η χθεσινή κίνηση της μετοχής της Dimand, κόντρα...

    Η ώρα της αλήθειας για το καζίνο Λουτρακίου και τα 295 εκατ. χρέη

    Το Πρωτοδικείο Κορίνθου, οκτώ ολόκληρους μήνες μετά την εκδίκαση,...