H Angelina Jolie ζήτησε από τον Brad Pitt να σταματήσει η μεταξύ τους αντιδικία

    Ημερομηνία:

    Η Angelina Jolie εξέφρασε μέσω του δικηγόρου της ένα προσωπικό αίτημα προς τον πρώην σύζυγό της, προκειμένου να σταματήσει η αντιδικία τους και, συνακόλουθα, να καταλαγιάσει η ένταση στις σχέσεις τους.

    Ο Murphy συμπλήρωσε ότι αυτή η συμπεριφορά του Pitt δεν προκάλεσε καμία εντύπωση στην πλευρά της Jolie, και πως ο ίδιος φοβάται να παραδώσει τα έγγραφα που καταμαρτυρούν αυτά τα περιστατικά.

    «Η Angelina ζητάει ξανά από τον κ. Pitt να σταματήσουν οι διαμάχες και επιτέλους να αφήσουν την οικογένειά τους να ξεπεράσει την κατάσταση, κι αν ο κ. Pitt δεν αποσύρει την αγωγή του εναντίον της, εκείνη δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποκτήσει όλα ατα αποδεικτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την απόρριψη των ισχυρισμών του».

    Το νομικό πρόβλημα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι εντοπίζεται σε έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο Pitt και αφορούν στην επικοινωνία που είχε με τρίτα πρόσωπα μετά το περιστατικό του 2016, όταν η Jolie ισχυρίζεται ότι εκείνος επιτέθηκε στη διάρκεια μιας πτήσης εναντίον μελών της οικογένειάς τους. Η Jolie αρνείται να του πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο, διότι ο Pitt ζητάει ως αντάλλαγμα να αποσιωπήσει για πάντα αυτές τις πληροφορίες και εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να δεσμευτεί υπέρμετρα απέναντί του.

    Το περιοδικό People ζήτησε από τους εκπροσώπους του ηθοποιού να σχολιάσουν την εξέλιξη, αλλά δεν πήρε επίσημη απάντηση. Άνθρωπος του κοντινού του περιβάλλον είπε, ωστόσο, πως «η δική του αγωγή τα λέει όλα».

    Ο Pitt βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αυτή την περίοδο, καθώς μεταξύ άλλων δύο από τα παιδιά του με την Jolie έχουν επιλέξει να μην χρησιμοποιούν πλέον το όνομά του, ενώ με τα ενήλικα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης και της Shiloh, δεν διατηρεί καμία επαφή.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αφανείς και κακοπληρωμένοι υγειονομικοί – Σε ποια νοσοκομεία εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα

    Το σκηνικό είναι σύνηθες στα εφημερεύοντα μεγάλα νοσοκομεία. Ασθενείς σε...

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει κανό στα νορβηγικά φιορδ – Άλλοι με μαγιό κι αλλοι με παλτό, γράφει

    Αν και πολλοί ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς και ελληνικά...

    Στεγόσαυρος APEX: Τιμή – ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

    Το μεγαλύτερο και αρτιότερο απολίθωμα στεγόσαυρου που ανακαλύφθηκε ποτέ, πωλήθηκε έναντι 44,6...