Συνεργάτιδα της Βανδή για την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε – Ο κόσμος αναστατώθηκε

    Ημερομηνία:

    Η συνεργάτιδα της Δέσποινας ΒανδήΕυγενία Λιάκου, που ήταν μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια στο Τσεσμέ, μίλησε για την ακύρωση της συναυλίας στην Τουρκία που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

    Ειδικότερα, η τραγουδίστρια Ευγενία Λιάκου μίλησε στην εκπομπή “Summer’s Cool” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για το επεισόδιο που συνέβη σε φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεμέ, με τη Δέσποινα Βανδή να αρνείται να τραγουδήσει λόγω μίας αφίσας του Κεμάλ Ατατούρκ που ήταν υψωμένη στη σκηνή.

    Περιμέναμε να γίνει το soundcheck και είδαμε τα αναρτημένα μπάνερ και ρωτήσαμε αν ήταν για τη δική μας εμφάνιση αυτά. Η Δέσποινα είχε ετοιμάζει την εμφάνισή της, στην οποία η σκηνή παραμένει καθαρή, δεν είχε κάτι πίσω” ανέφερε η κυρία Λιάκου.

    Το μπάνερ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Η αφίσα έπιανε όλη την πλάτη του θεάτρου και έδειχνε τον Κεμάλ και την τουρκική σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε όταν μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει το σόου”, συνέχισε η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.

    Μας προστάτευσαν μετά για να φύγουμε. Ο κόσμος αναστατώθηκε, αλλά μας έβγαλαν και μας πήγαν στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα έφυγε αμέσως, εμείς μείναμε και ήμασταν οκ να φύγουμε σήμερα” ανέφερε η Ευγενία Λιόλιου.

    Στεναχωρήθηκε που έγινε όλο αυτό, ο κόσμος εκεί αγαπά την ελληνική μουσική και τους Έλληνες καλλιτέχνες. Είναι κρίμα που συνέβη αυτό το σκηνικό γιατί η μουσική κανονικά είναι πάνω από αυτό” κατέληξε η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.

    Βροχή τα σχόλια των Τούρκων στα social Βανδή-Μπισμπίκη μετά την ακύρωση της συναυλίας

    Να σημειώσουμε ότι η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει σε συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, λόγω πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ και των τουρκικών σημαιών που είχαν αναρτηθεί προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

    Ειδικότερα, χιλιάδες χρήστες από την Τουρκία, τις τελευταίες ώρες μπαίνουν στις αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή στο Instagram αλλά και στον λογαριασμό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη και προχωρούν σε απειλητικά σχόλια εναντίον τους.

    Μεταξύ άλλων, οι Τούρκοι χρήστες αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή δεν θα πρέπει να ξανασκεφτεί να περάσει τα σύνορα της χώρας τους και ότι θα έπρεπε να σέβεται τον Κεμάλ Ατατούρκ, τον εθνάρχη της Τουρκίας. Εντωμεταξύ, δεν λείπουν και οι απειλητικές αναρτήσεις που καλούν τη Δέσποινα Βανδή “να φύγει κολυμπώντας από την Τουρκία, όπως έκαναν οι Έλληνες” στη Μικρασιατική Καταστροφή.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 6 τροφές που αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας στον οργανισμό σας και τι πρέπει να. γνωρίζετε

    Έχετε βαρεθεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και δυσκολεύεστε να τηρήσετε...

    Ηλεία: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση

    Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε νωρίτερα την Πέμπτη,...

    IRIS: Στα σκαριά αύξηση του ημερήσιου ορίου συναλλαγών στα 1.000 ευρώ από τον Μάρτιο 2025

    Την επέκταση των δυνατοτήτων του συστήματος άμεσων συναλλαγών IRIS σχεδιάζει η κυβέρνηση. Το...

    Άγριο ξύλο μεταξύ Ελληνοαμερικανών στη Ναύπακτο (Bίντεο)

    Η Ναύπακτος, είναι μια πόλη με έντονη παρουσία Ελληνοαμερικανών το...