Θα παίξει κανείς παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΣΟΚ;

    Ημερομηνία:

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*

    Πιστεύω ειλικρινά ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν έχουν αδιέξοδα. Έτσι λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι οι εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, θα δημιουργήσουν μια νέα δυναμική και η ηγεσία αναβαπτισμένη μέσα από την πρόσφατη λαϊκή εντολή θα κάνει μία ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

    Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν πίστευα ότι η ενδοσκόπηση και η εσωστρέφεια την επομένη (ή ακόμα και το ίδιο βράδυ) των ευρωεκλογών, θα μας καθυστερούσαν στην ανοδική πορεία που είχε χαράξει το ΠΑΣΟΚ μέσα από εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. Ούτε αν το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τον Οκτώβρη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ περισσότερα από όσα όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί, λόγω των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ και την αδυναμία της κυβέρνησης της Ν.Δ. να κρύψει την ανικανότητα ή την αδιαφορία της, να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα, με την αλαζονεία της να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

    Αυτή είναι κουβέντα… last year. Ας πάμε στα «φρέσκα κουλούρια»: Στην αυτονόητη ανάγκη της ενότητας, την επόμενη ημέρα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που προανέφερα.

    Και πάλι είμαι από αυτούς που πιστεύω πως όλοι και όλες οι υποψήφιες Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, θέλουν το καλό της παράταξης και πιστεύουν πως μπορούν να το υπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

    Δεν ασπάζομαι τις απόψεις περί ατομικών φιλοδοξιών που αν τελικά δεν επιτευχθούν θα οδηγήσουν σε διασπάσεις ή «αυτοεξορίες».

    Όμως η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια. Και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι ψηφίζουν.

    Ως εκ τούτου θεωρώ μονόδρομο την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη, να δηλώσουν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι και υποψήφιες ότι θα είναι παρόντες στην επόμενη εκλογική μάχη, στελεχώνοντας τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ισχυροποιώντας ακόμα πιο πολύ τη νέα δυναμική πορεία του κόμματος.

    Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν θα βάλει το προσωπικό συμφέρον πάνω από αυτό του κόμματος και εν τέλει της χώρας. Διότι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, αποτελεί ελπίδα για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.

    Πιστεύω ότι κανείς δεν θα θελήσει να παίξει ατομικά παιχνίδια με τον πολύπαθο χώρο μας. Πιστεύω ότι όλοι θα δεχτούν την πρόταση που προασπίζει την ενότητα του χώρου. Έτσι δεν είναι;

     

    *Ο Γιώργος Καρβουνιάρης είναι δημοσιογράφος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου- Κρήτης- Ελληνικών Νήσων

    Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023

    π. Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καύσωνας – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: 40άρια μέχρι και τη Δευτέρα

    2. Το Σάββατο (20-7-2024) η θερμοκρασία προβλέπεται να φτάσει: α....

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Σουβλάκι με χαλούμι, ροδάκινο πίκλα και πικάντικο γιαούρτι

    Υλικά Μερίδες: 6 750 γρ. χαλούμι σε κύβους ίδιου μεγέθους 6 μεγάλες...

    Ιωάννα Τούνη: Δείτε την influencer την ημέρα της ορκωμοσίας της

    Η Ιωάννα Τούνη μπορεί πλέον να είναι μια επιτυχημένη influencer και...

    Αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού από ξενοδοχείο – Υπέστη θανάσιμα εγκαύματα στο ντους από καυτό νερό

    Η οικογένεια ενός 76χρονου Ελληνοαμερικανού από το Κεντάκι των ΗΠΑ έλαβε...