Πυροβόλησαν το σπίτι του, επειδή τους ζήτησε να μην κάνουν φασαρία

    Ημερομηνία:

    Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τρεις νεαροί φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού ενός 58χρονου, μετά την παρατήρηση που τους έκανε για την φασαρία που προκαλούσαν.

    Ο 58χρονος, που είδε να προκαλούνται ζημιές στην τοιχοποιία και το ντεπόζιτο του σπιτιού του από πυροβολισμούς, έκανε την σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

    Ο 58χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά μετά από λίγο άκουσε τους πυροβολισμούς. Βγαίνοντας και πάλι στο δρόμο, είδε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι του.

    Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μια παραμορφωμένη βολίδα έξω από το σπίτι του 58χρονου και εξετάζουν εάν το επεισόδιο με τους τρεις νεαρούς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς.

    Ο ένας από τους τρεις νεαρούς ταυτοποιήθηκε σχεδόν αμέσως για το φραστικό επεισόδιο. Πρόκειται για έναν 17χρονο, τον οποίο έψαξαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του αλλά απουσίαζε. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν 2 αεροβόλα όπλα, 4 γεμιστήρες 1 μαχαίρι και 8 κενοί κάλυκες.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα