Παιδική πορνογραφία: Έκλεψε φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους… από web chat

    Ημερομηνία:

    Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας. Στα χέρια της Υπηρεσίας περιήλθε καταγγελία οικογένειας για άνδρα που αλίευσε φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους σε γνωστή πλατφόρμα web chat και σήμανε συναγερμός.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη εντοπίστηκαν και η αστυνομία προχώρησε σε κατ’ οίκον έρευνες σε δύο σπίτια που διατηρεί ο συγκεκριμένος, σε Αθήνα και Βοιωτία.

    Πρόκειται για 31χρονο που συνελήφθη στο σπίτι που έχει σε περιοχή της Βοιωτίας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) και συγχρόνως κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αποθηκευτικά μέσα ηλεκτρονικών αρχείων τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση.

    Φλίγκος

    Ο 31χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση για το πρωί της Τρίτης (16/7). Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο μικροσκόπιο οι «πράσινοι» φόροι

    Με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ ως «πυξίδα» για...

    Νέα μεγάλη άνοδος για το αεροδρόμιο του Αράξου

    Ο Αερολιμένας του Αράξου αναδεικνύεται σε μία από τις...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 15/9/2025

    13:30 ΕΡΤ2 Τόκιο 2025 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου 3η Μέρα 19:00...