Όλα έτοιμα για τη «Λευκή Νύχτα» Πύργου

    Ημερομηνία:

    Όλα έτοιμα είναι για τη «Λευκή Νύχτα», που διοργανώνει για έβδομη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου και η πόλη φορά τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

    Μεγάλη συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου και τον Αναστάσιο Ράμμο, τοπικά συγκροτήματα, ροκ σχήματα, παραστάσεις καραγκιόζη και κλόουν, καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσει, υπόσχονται μια «Λευκή Νύχτα» γεμάτη στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μέχρι το πρωί.

    Για τον σκοπό αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου διοργανώνει ακόμα μια μεγάλη γιορτή, ώστε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προσφέρει δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα αφενός να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν σε τιμές κόστους, αφετέρου να γνωρίσουν τον φιλόξενο Πύργο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πίτσας και pinsa; (+συνταγή)

    Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία...

    Κανείς δεν γλιτώνει από την εφορία: Όταν ο «βασιλιάς του εγκλήματος» συνελήφθη για φοροδιαφυγή

    17 Οκτωβρίου 1931 Ο Αλ Καπόνε καταδικάζεται σε 11 χρόνια...

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...