Τραγικός ο απολογισμός των πνιγμών – Έκκληση για προσοχή από το ΕΚΑΒ

    Ημερομηνία:

    Σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με τις αμέτρητες ακτές και το πλήθος των νησιών, η απόλαυση της θάλασσα θα πρέπει να συνοδεύεται με προσοχή και σεβασμό στους κανόνες ασφαλείας, για την αποτροπή των πνιγμών, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τύπου του ΕΚΑΒ.

    Ειδικότερα, σε ανάρτηση τους στο Facebook, αναφέρουν ότι οι προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ είναι αδιάκοπες, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των πνιγμών στην χώρα μας, που πέρσι έφτασε τους 407.

    Αναλυτικά, η ανάρτηση αναφέρει:

    «407 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους κατά το 2023 από πνιγμό… σε μια χώρα με τεράστια ναυτική παράδοση…

    Φλίγκος

    Οι Διασώστες του ΕΚΑΒ με τη την αμέριστη συνδρομή των Ναυαγοσωστών (οι οποίοι είναι και οι Πρώτοι Ανταποκριτές), καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε αυτός ο αριθμός να ελαχιστοποιηθεί όσο το περισσότερο δυνατόν. 

    Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν είναι ενθαρρυντικά, παρόλα αυτά το ΕΚΑΒ κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις καταγάλανες ελληνικές θάλασσες και το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι». 

    Τραγικός ο απολογισμός των πνιγμών – Έκκληση για προσοχή από το ΕΚΑΒ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το χρονικό της δολοφονίας της 55χρονης από τον ανιψιό της

    «Είμαι αθώος», επιμένει από τη φυλακή όπου βρίσκεται ένας άνδρας...

    Ο Χαράλαμπος Μπονάνος για την γιορτή του πατέρα

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Διαβάστε αυτό για την...

    Mαραθώνιος Μητσοτάκη σε δύο μέτωπα – Διεθνείς επαφές και κοινωνική στρατηγική

    Η αναβάθμιση της θέσης της χώρας μέσω διεθνών επαφών και...

    Σκυλιά-ρομπότ ανέπτυξε η Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των ταραχών

    Ρομπότ που μοιάζουν με σκυλιά ανέπτυξε η αμερικανική Εθνοφρουρά...