ΑΧΑΪΑ: Λουκέτο σε δύο beach bar – Εγιναν καταγγελίες στο myCoast

    Ημερομηνία:

    Οι περισσότερες καταγγελίες μέσω της πλατφόρμας myCoast αφορούν τις περιοχές Ροδοδάφνη του δήμου Αιγιαλείας και τον Ψαθόπυργο στο δήμο Πατρέων

    Ήδη σε επίπεδο Αχαΐας έχουμε και τα πρώτα δύο «λουκέτα» σε επιχειρήσεις που είχαν προβεί σε αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού, μία στο Μονοδένδρι στην Πάτρα και μία στην Άκολη Αιγίου.

    Η Κτηματική  λόγω της έλλειψης προσωπικού, πριν από λίγα 24ωρα, «χτύπησε το καμπανάκι» στους δημάρχους Πατρέων, Κ. Πελετίδη, Αιγιαλείας, ∆. Καλογερόπουλο και ∆υτικής Αχαΐας, Γ. Αλεξόπουλο, υπενθυμίζοντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν βάσει του νόμου.

    «Η υπηρεσία δεν μπορεί να επιληφθεί καταγγελιών σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες. ∆εν θέλουμε να χαθεί αυτή η εικόνα συμμόρφωσης που επικρατούσε κατά το πρώτο διάστημα γι’ αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε συνολικά ως κρατικοί φορείς. Τα πρωινά και καθημερινές πλην Σαββατοκύριακων και αργιών, οι πιο πολλές επιχειρήσεις δεν βγάζουν τραπεζοκαθίσματα.

    Ξεκινάμε πλέον και τους ελέγχους και τα Σαββατοκύριακα, απαιτείται όμως και η συνδρομή των δήμων που έχουν ελεγκτική αρμοδιότητα και μπορούν να διαβιβάζουν τις εκθέσεις τους στην Κτηματική η οποία επιλαμβάνεται για την τελική συμμόρφωση των επιχειρήσεων» αναφέρει ο κ. Κακούνης.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Κ. Πελετίδης συνάντησε την Νόρα Δράκου – ΦΩΤΟ

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε σήμερα (Δευτέρα 22/7)...

    Δυτ. Ελλάδα: Μία ακόμη τραγωδία στη θάλασσα

    Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

    Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

    Συνάντηση στο Υπουργείο με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ....

    Ο ΟΛΠΑ για τον θάνατο της Ερασμίας Κάνιστρα

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε. ,...