ΑΧΑΪΑ: Εστησε καρτέρι σε 23χρονη και την ξυλοκόπησε! Νέο περιστατικό βίας! Και δεύτερη περίπτωση: Πεθερά… μήνυσε τον γαμπρό

    Ημερομηνία:

    Δύο ακόμα υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας διερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Αιγιάλειας. Και οι δύο καταγγέλθηκαν την ίδια μέρα, δηλαδή, προχθές 21 Ιουλίου 2024, με μηνύσεις που υπεβλήθησαν από τα θύματα.

    Στην πρώτη υπόθεση, μία 23χρονη μήνυσε 32χρονο κατηγορώντας τον ότι άσκησε σωματική βία με βλάβη, (την χτύπησε παντού στο σώμα προξενώντας τραύματα) ενώ προέβη και σε απειλές εναντίον της. Όπως υποστήριξε, το περιστατικό έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ η ίδια επέστρεφε στο σπίτι της από βραδινή διασκέδαση. Και ο δράστης φαίνεται ότι της είχε στήσει… καρτέρι.

    Η δεύτερη περίπτωση αφορά 54χρονη η οποία κατήγγειλε τον γαμπρό της. Υπέβαλε μήνυση εναντίον του για Ενδοοικογενειακή Βία και Απειλή, πράξεις που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, έλαβαν χώρα σε αυλή παραθεριστικής κατοικίας τους, στην ανατολική Αιγιάλεια.

    Για ευνόητους λόγους δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις δύο υποθέσεις. Είναι πάντως γεγονός ότι στην περιοχή της Αιγιάλειας είναι αναρίθμητες οι υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί στις τοπικές Αστυνομικές Αρχές. Προκαλούν εντύπωση τα στοιχεία για τον συνολικό αριθμό καταγγελιών που είναι κατά πολύ αυξημένο σε συνάρτηση με τον συνολικό πληθυσμό της περιοχής.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η στάση του Παπανδρέου

    Ο βουλευτής Αχαϊας και  πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος στις...

    ΔΙΚΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ερχεται η ώρα της Αγγελικής Τσιόλα

    Συνεχίζει να προκαλεί σάλο η κατάθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα επιτυχία των ανδρών της ΔΙΑΣ

    Νέα επιτυχία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ χθες το...

    Ερχονται μέτρα για την προστασία όσων καταγγέλλουν φοροδιαφυγή

    Οι απειλές που έχουν δεχθεί πολίτες που κατήγγειλαν περιπτώσεις...