To ταμείον είναι… μείον για το τρένο Πάτρα – Πύργος

    Ημερομηνία:

    «Θύμα» του Daniel και της καταστροφής που υπέστη το σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλίας, φαίνεται πως πέφτει η γραμμή Πάτρα – Πύργος αλλά και το τραίνο της Πελοποννήσου, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου στον Θανάση Τσαμπρινό.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, υπό την προεδρία της βουλευτού Ηλείας Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου όπου είχε θέμα την ηλεκτροκίνηση, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Νέων Τεχνολογιών Δήμου Πύργου που έδωσε για πρώτη φορά το «παρών», βρήκε την ευκαιρία και ρώτησε τον κ. Οικονόμου για τυχόν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα τις οποίες θα πρέπει να μεταφέρει στους συνδημότες του.

    Γίνονται ήδη εργασίες αποκατάστασης στο συγκεκριμένο δίκτυο που συνολικά ανέρχονται σε 450 εκατομμύρια». Ακολούθως, ο Βασίλης Οικονόμου ανάφερε πως σε διαφορετική περίπτωση, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να διοχετευτούν για την ανάταξη του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου, συμπεριλαμβάνοντας και τη γραμμή Πάτρα – Πύργος. «Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να δούμε και το τραίνο για την Πελοπόννησο όπως για παράδειγμα τη γραμμή προς Ναύπλιο και Καλαμάτα ή την επέκταση για τον Πύργο που έχουν τουριστική αξία».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η στάση του Παπανδρέου

    Ο βουλευτής Αχαϊας και  πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος στις...

    ΔΙΚΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ερχεται η ώρα της Αγγελικής Τσιόλα

    Συνεχίζει να προκαλεί σάλο η κατάθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα επιτυχία των ανδρών της ΔΙΑΣ

    Νέα επιτυχία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ χθες το...

    Ερχονται μέτρα για την προστασία όσων καταγγέλλουν φοροδιαφυγή

    Οι απειλές που έχουν δεχθεί πολίτες που κατήγγειλαν περιπτώσεις...