Τζούλιαν Ασάνζ: Η φωτογραφία με τη σύζυγο και τα παιδιά του σε παραλία της Αυστραλίας

    Ημερομηνία:

    Η Στέλλα Ασάνζ μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram στις 18 Ιουλίου 2024, που δείχνει τον ίδιο τον Τζούλιαν, την ίδια και τα δύο τους παιδιά να αγκαλιάζονται χαρούμενοι. Η λεζάντα έγραφε απλά “Σπίτι”.

    Στη φωτογραφία διακρίνεται το ζεύγος Ασάνζ, μαζί με τον 7χρονο Γκάπριελ και τον 5χρονο Μαξ, να ποζάρουν σε κάποια παραλία της Αυστραλίας. Δεν είναι σαφές πότε και πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.

    assange

    Τον περασμένο μήνα, η Στέλλα Ασάνζ περιέγραψε στα μέσα ενημέρωσης πώς ο σύζυγός της σχεδίαζε να περάσει τις πρώτες μέρες με την οικογένειά του, μετά την απελευθέρωσή του.

    «Ο Τζούλιαν σχεδιάζει να κολυμπάει στον ωκεανό κάθε μέρα, σχεδιάζει να κοιμάται σε ένα πραγματικό κρεβάτι, σχεδιάζει να δοκιμάσει πραγματικό φαγητό και σχεδιάζει να απολαύσει την ελευθερία του», είπε.

    Σύμφωνα με το protothema, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ασάνζ είχε ποστάρει άλλη μια φωτογραφία της ίδιας και του συζύγου της στο Instagram με τη λεζάντα: «Ελεύθερος! #AssangeFree», χωρίς να προσδιορίζεται και σε αυτή την περιπτωση πότε και πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.

    assange

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιουνίου, ο ιδρυτής των WikiLeaks κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία προβλέπει ομολογία ενοχής για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άρης Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου εργάζονται πυρετωδώς για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

    Ποια θα είναι η σημαντική διαφοροποίηση στο περιεχόμενο της...

    Πάτρα: 100% αύξηση στον covid, διπλάσιες οι νοσηλείες στο Ρίο

    Την ώρα που σχεδόν σε όλη την Ελλάδα υπάρχει...

    Καρκίνος: 3 δισ. ευρώ από την Κομισιόν για την καταπολέμηση της νόσου – Τι ποσό αναλογεί στην Ελλάδα

    Η βελτίωση της ογκολογικής φροντίδας αποτελεί προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής...

    Λιονέλ Μέσι: Κάνει διακοπές με τον Σουάρεζ σε σκάφος, αλλά τα βλέμματα έπεσαν στην εντυπωσιακή Αντονέλα

    Ο Λιονέλ Μέσι και η εντυπωσιακή σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο περνούν στιγμές χαλάρωσης...