Βορίδης: Ο Κασσελάκης ενδεχομένως εξυπηρετεί ανταγωνιστικά συμφέροντα με την επίθεση στη συμφωνία για την Attica Bank

    Ημερομηνία:

    Για το θέμα της συμφωνίας της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα τοποθετήθηκε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όποιος δεν την θέλει, δεν εξυπηρετεί τον ανταγωνισμό».

    Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στο OPEN υποστήριξε ότι «επειδή ο κ. Κασσελάκης λέει ότι εμείς εξυπηρετούμε συμφέροντα, αναζητήστε τα αντίθετα συμφέροντα που ενδεχομένως εξυπηρετεί ο κ. Κασσελάκης».

    Ο κ. Βορίδης είπε ακόμη ότι «αν δεν υπήρχε συμφωνία, θα είχαμε κατάρρευση και των δύο τραπεζών, θα είχαμε κούρεμα καταθέσεων και άλλος επενδυτής με άλλους όρους δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και η ΤτΕ κάνει λόγο ουσιαστική για βέλτιστη συμφωνία».

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «γκρινιάζουμε όλοι για το μεγάλο εύρος διαφοράς επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων. Θέλουμε να ενισχύσουμε τον τραπεζικό ανταγωνισμό; Να ο πέμπτος τραπεζικός πυλώνας. Φτιάχνουμε μια ισχυρή τράπεζα που δεν είναι από τις 4 συστημικές προκειμένου να ενισχύσουμε τον ανταγωνισμό και να μπει αυτή η τράπεζα διεκδικητικά και ανταγωνιστικά και θα μειώσει τα επιτόκια και τις προμήθειες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...