ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 32ΧΡΟΝΟΥ: Ανδρας gay… «την πέφτει» σε κρατούμενους!

    Ημερομηνία:

    Γυναίκα φυλακισμένου ξεσπά

    Μπαράζ καταγγελιών και μάλιστα σεξουαλικών, για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας με αποκορύφωμα τον βιασμό Ελληνα από Πακιστανό πριν μερικές ημέρες. Με αφορμή το γεγονός, σύζυγος κρατούμενου επικοινώνησε με την «Γνώμη» και μας κατήγγειλε πως συγκεκριμένος άνδρας που εργάζεται στις φυλακές και είναι γνωστό πως είναι ομοφυλόφιλος… «την πέφτει σε κρατούμενους»: «Εγώ είμαι παντρεμένη με κρατούμενο, έχουμε οικογένεια, έμπλεξε, καταδικάστηκε, εκτίει την ποινή του. Και ενώ τον επισκέπτομαι σε κάθε επισκεπτήριο, μαθαίνω πως εκεί μέσα γίνονται… πράγματα και θάματα. Ο βιασμός που συνέβη και καταγγέλθηκε ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Συγκεκριμένος άνδρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την «πέφτει» σε κρατούμενους και μάλιστα ακόμη και στον δικό μου σύζυγο υποσχόμενος μέχρι και ανταλλάγματα! Και ότι καταφέρει γιατί συνήθως… λαμβάνει αρνητικές απαντήσεις»! Δεν είναι λοιπόν μόνο τα ναρκωτικά και η παράνομη είσοδός τους που απασχολεί την Διεύθυνση των φυλακών αλλά ακόμη και οι ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ανδρών μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα. Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για υπόθεση βιασμού του 32χρονου Ελληνα που εκτίει ποινή για ληστεία από 26χρονο υπήκοο Πακιστάν που έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

    Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία του 32χρονου έγινε το απόγευμα της Τρίτης στα κοινόχρηστα μπάνια της Γ’ Πτέρυγας των φυλακών. Οπως υποστήριξε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στους οποίους κατήγγειλε το συμβάν, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την απουσία άλλων κρατουμένων στο χώρο, τον βίασε.

    Το θύμα υπεβλήθη, σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας είναι «ασαφή». Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο άνδρας δεν φέρει εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του βιασμού. Σε βάρος του 26χρονου δράστη, που αρνείται την κατηγορία σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Την Τετάρτη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν΄ απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις προθέσεις του υπουργείου είναι να κλείσουν δύο ΕΠΑΛ στην Πάτρα

    Είναι γνωστό ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι να...

    Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και… άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

    Eνώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εις βάρος...

    Τι συμβολίζει η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    Τον «φρυγικό σκούφο» γνωστό ως «σκούφο της ελευθερίας», ένα...

    Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

    Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή 28/7 αρκετές...