Εμμανουήλ Κουτούζης: Ο νέος πρύτανης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, ολοκληρώθηκε η πρώτη ψηφοφορία του Συμβουλίου Διοίκησης του Ε.Α.Π. με σκοπό την εκλογή του πρώτου Πρύτανη στην τριακονταετή λειτουργία του Ιδρύματος.

    Από τη διαδικασία, εκλέχθηκε στο αξίωμα του Πρύτανη ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Εμμανουήλ Κουτούζης.

    Οι Αντιπρυτάνεις, που ολοκληρώνουν το νέο σχήμα, είναι ο Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Αθανάσιος Μιχιώτης, ο Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Παναγιώτης Καγιαλής, ο Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού Ευθύμιος Ζέρβας και ο Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Βασίλειος Βερύκιος.

    Η διαδικασία ανάδειξης της πρώτης εκλεγμένης διοίκησης του ΕΑΠ, αποτελεί ορόσημο στην ήδη πετυχημένη πορεία του Ιδρύματος, το οποίο θέσπισε και εδραίωσε στην Ελλάδα την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τένια Μακρή στην Πάτρα

    Η γνωστή οικογενειακή σύμβουλος Τένια Μακρή έδωσε το «παρών»...

    Εύγε στα πληρώματα από τους αντιπεριφερειάρχες

    Εύγε στα πληρώματα και στους καρναβαλιστές έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης...

    Δήμος Αιγιαλείας: Tην Κυριακή 15 Μαρτίου η απονομή των χρηματικών βραβείων “Δημήτρης Καλογερόπουλος”

    Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης κατά τη...