Παρίσι 2024: Στη 16η θέση η Ελλάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών

    Ημερομηνία:

    Στην 16η θέση έμεινε η ελληνική ομάδα στα προκριματικά των 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών, αγώνισμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της 1ης ημέρας της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

    Αγωνιζόμενη χωρίς τους Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολο Χρήστου, η εθνική ήταν δεδομένο ότι δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό. Οι Ανδρέας Βαζαίος (49.50), Παναγιώτης Μπολάνος (49.68), Στέργιος Μπίλας (48.70) και Οδυσσέας Μελαδίνης (49.59) τερμάτισαν σε 3:17.47 και περιορίστηκαν στην τελευταία θέση, μεταξύ των 16 χωρών που είχαν πάρει την πρόκριση για τους Αγώνες.

    Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε η Κίνα με 3:11.62, ακολουθούμενη από την Αυστραλία (3:12.25), τη Μεγάλη Βρετανία (3:12.49) και τις ΗΠΑ (3:12.61). Βέβαια, Αυστραλοί και Αμερικανοί αναμένεται να εμφανίσουν πιο δυνατές ομάδες στον βραδινό τελικό.
    Φλίγκος
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...