Αίγιο: “Παρέλαση” ονομάτων τις επόμενες 2 εβδομάδες στο Παλαιό Λιμάνι- Το πρόγραμμα των συναυλιών

    Ημερομηνία:

    Πλούσια είναι η καλλιτεχνική δράση που θα φιλοξενήσει το Αίγιο τις επόμενες δύο εβδομάδες.

    Στο παλαιό λιμάνι του Αιγίου έχουν προγραμματισμένες συναυλίες το ερχόμενο διάστημα ο Πάνος Βλάχος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. 

    Πιο αναλυτικά:

    Δευτέρα, 29 Ιουλίου: Πάνος Βλάχος

    Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop.

    Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον σύνδεσμο:  https://www.more.com/music/panos-blaxos-live-sto-palio-limani-aigiou/

    Αίγιο: "Παρέλαση" ονομάτων τις επόμενες 2 εβδομάδες στο Παλαιό Λιμάνι- Το πρόγραμμα των συναυλιών

    Σάββατο, 3 Αυγούστου: Αλκίνοος Ιωαννίδης

    Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

    Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία.

    Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

    Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον σύνδεσμο: https://www.more.com/music/alkinoos-ioannidis-live-palio-limani-aigiou/

    Αίγιο: "Παρέλαση" ονομάτων τις επόμενες 2 εβδομάδες στο Παλαιό Λιμάνι- Το πρόγραμμα των συναυλιών

    Τρίτη, 6 Αυγούστου: Νίκος Πορτοκάλογλου

    Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει και φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

    Ολοκληρώνοντας τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο στο “Μουσικό Κουτί”, την πολυαγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε για την ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αφοσιώνεται στο νέο πολυ-συμμετοχικό δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό. Προπομπός του δίσκου, το ντουέτο του τραγουδοποιού με την Ιουλία
    Καραπατάκη με τίτλο “Δεν υπάρχει άλλος δρόμος”. Ένα φρέσκο και δυναμικό τραγούδι που συνδυάζει με τον μοναδικό τρόπο του Νίκου Πορτοκάλογλου το μπουζούκι με τα βαλκανικά πνευστά και τον ρυθμό της ρέγκε.

    Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Ψίχουλα» ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Ένα τραγούδι που μας προτρέπει να ζήσουμε τον έρωτα στο απόλυτο χωρίς ημίμετρα. Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής.  Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

    Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον σύνδεσμο: https://www.more.com/music/nikos-portokaloglou-live-palio-limani-aigiou/

    Αίγιο: "Παρέλαση" ονομάτων τις επόμενες 2 εβδομάδες στο Παλαιό Λιμάνι- Το πρόγραμμα των συναυλιών

    Δευτέρα, 12 Αυγούστου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού επί σκηνής και μας ταξιδεύει μέσα από τα αγαπημένα του τραγούδια την Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Παλιό λιμάνι Αιγίου!

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τη μαγική του φωνή θα μας παρασύρει ξανά στις δικές του μελωδίες και στις τεράστιες επιτυχίες του. Θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.

    Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον ακολουθεί μια τεράστια μουσική ιστορία, που τη στιγμή της συναυλίας καταφέρνει και την ξετυλίγει μέσα από τα ματιά και τις καρδιές του κόσμου, τραγουδώντας μαζί τους όλα εκείνα που συντρόφευσαν και χρωμάτισαν τις πιο όμορφες στιγμές μας.

    Το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στο παλιό λιμάνι Αιγίου θα είναι η ευκαιρία μας να απολαύσουμε τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του.

    Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον σύνδεσμο: https://www.more.com/music/basilis-papakonstantinou-live-sto-palio-limani-aigiou/

    Αίγιο: "Παρέλαση" ονομάτων τις επόμενες 2 εβδομάδες στο Παλαιό Λιμάνι- Το πρόγραμμα των συναυλιών
    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλλος υπουργός Εσωτερικών: Δεν αποκλείεται η ανάμειξη ξένης χώρας στο σαμποτάζ στα τρένα

    Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει ανάμειξη...

    Νέα τουρκική πρόκληση: Κατηγορούν την Ελλάδα ότι εγκατέλειψε μετανάστες σε φουρτούνα

    Ανεβάζει διαρκώς την ένταση η Άγκυρα.  Αυτή την φορά, το υπουργείο...

    Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα, δεν αναγνώρισε ούτε πρόκειται να αναγνωρίσει τουρκικές διεκδικήσεις

    «Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τη Δευτέρα 22.07.2024...