Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Σπανούλης: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

    Ημερομηνία:

    Είμαστε σκληρή ομάδα που δεν τα παρατάει, ήταν το μήνυμα που έστειλε μετά τον αγώνα με τον Καναδά και την ήττα με 86-79 ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης.

    «Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δεν τα παρατήσαν ποτέ. Έχουμε χτίσει αυτή τη νοοτροπία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μιας ομάδας που δε σταματά να παλεύει. Το έχουμε δει αυτό σε όλα τα επίσημα παιχνίδια. Είμαστε σκληρή ομάδα», είπε στην ΕΡΤ.
    Πρόσθεσε ότι «ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ πιεσμένα, είναι η πίεση της πρεμιέρας, κάτι που συμβαίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντιδράσαμε, φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε στο τέλος, και για μια κατοχή το χάσαμε.

    » Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Έτσι θέλω να αγωνιζόμαστε. Αυτή είναι η ελληνική ομάδα, αυτό είναι το DNA και η ταυτότητά της και ο τρόπος που θα μας κάνει να φύγουμε επιτυχημένοι από αυτό το τουρνουά.
    » Σεβαστήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε τον Καναδά και βάλαμε πίεση στον εαυτό μας χωρίς λόγο. Είναι λογικό, είναι η πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που είναι φαβορί. Είδαμε όμως όλοι πως κι εμείς είμαστε μια εξαιρετική ομάδα παρ’ ότι δε βρεθήκαμε σε τόσο καλή μέρα».

    Τόνισε ακόμη ότι «είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά κατάλαβαν αυτό που τους έλεγα, ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

    Δεν έχουν σημασία μόνο οι πόντοι. Σίγουρα ο Αντετοκούνμπο και ο Παπανικολάου έπαιξαν πάρα πολύ καλά, αλλά και ο Καλαϊτζάκης δεν έβαλε πόντο και ήταν καθοριστικός».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram – Δείτε πόσο άλλαξε

    Δείγμα της αγάπης που έχει ο κόσμος για την Φαίη...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/7/2024 – Οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

    11:50 ΕΡΤ1 Κωπηλασία (Χριστίνα Μπούρμπου/Ευαγγελία Αναστασιάδου) 2η Μέρα 12:15 ΕΡΤ2...

    Τραγωδία στον ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

    Τραγωδία σημειώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής το πρωί...

    Ηπια πληρότητα σε Μύκονο και Σαντορίνη

    «Πιο ήπια πληρότητα κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής αιχμής της σεζόν,...