Μπεν Άφλεκ: Και επίσημα μόνος στο σπίτι – Αγόρασε έπαυλη και το διαζύγιο με τη Λόπεζ είναι μονόδρομος, γράφουν τα ΜΜΕ

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του διαζυγίου για τους Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ είναι θέμα ημερών, σύμφωνα με το TMZ, που έφερε στη δημοσιότητα μια νέα είδηση. Ο ηθοποιός αγόρασε, το νέο του σπίτι, στο οποίο θα ζει χώρια από τη JLo «σηματοδοτώντας σχεδόν το τέλος του γάμου τους» όπως γράφει το πρακτορείο.

    Ο Άφλεκ υπέγραψε το συμβόλαιο για την έπαυλη που του κόστισε 20,5 εκατομμύρια δολάρια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολυτελής νέα κατοικία του Άφλεκ, διαθέτει 5 κρεβάτια και 6 μπάνια με χώρους για γεύμα, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο, διάφορα μικρά στούντιο, αίθουσα πολυμέσων, ντους, ξενώνα και ούτω καθεξής.

    Οι «Μπένιφερ» προσπάθησαν «αθόρυβα» να πουλήσουν το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιούνιο, αλλά δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι, οπότε το έβγαλαν επίσημα στην αγορά στις 11 Ιουλίου για 68 εκατομμύρια δολάρια.

    Αγόρασαν το σπίτι μόλις πέρυσι για περίπου 61 εκατομμύρια δολάρια.

    Κανένας από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους, αλλά μια σειρά γεγονότων που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες. Η Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πάρτι, όπου ο Μπεν Άφλεκ δεν παραβρέθηκε ποτέ.   Την ίδια ώρα, οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η σταρ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ. Τέλος, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι πέρασαν χωριστά την επέτειο του γάμου τους, ενώ αναφέρεται ότι η Λόπεζ ψάχνει και εκείνη το νέο της σπίτι.

    Τα γενέθλια χωρίς τον Άφλεκ
    Η Λόπεζ γιόρτασε πριν από λίγες μέρες  τα 55α γενέθλιά της με ένα θεματικό πάρτι, εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix, «Bridgerton».

    Τόσο η διακόσμηση, όσο τα ρούχα των καλεσμένων και της σταρ ήταν εμπνευσμένα τη δεκαετία του 1800, όπως παρουσιάζονται στη σειρά, ενώ υπήρχε μέχρι και άμαξα με άλογα σταθμευμένη έξω από τη βίλα.

    Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Λόπεζ στο Instagram, οι ακόλουθοί της παρατηρούν την απουσία του Μπεν Άφλεκ.

    Το People αναφέρει σε δημοσίευμά του, ότι ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε καθόλου στο πάρτι.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    lopez
    lopez-fdfsd654645
    65654654
    lopez-543534

    Αργότερα, ανέβασε στο προφίλ της, δυο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει και πάλι χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, κάτι που εν μέσω των δημοσιευμάτων ότι έχουν χωρίσει, θα συζητηθεί.

    Άβαφη και φορώντας τις πιτζάμες της, η τραγουδίστρια χαμογελάει μπροστά από τις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει και στην ανάρτηση ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, αφού έκανε μια αναφορά στην οικογένειά της και τους φίλους της.

    οεζ3

    Ανήμερα των γενεθλίων της, εθεάθη στα Χάμπτονς και πάλι χωρίς τον σύζυγό της.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Χιονάτη into the woods” – Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια έρχεται στην Πάτρα

    Ύστερα από τις θεατρικές επιτυχίες Κουνγκ Φου: Φίλοι για...

    Γαλάζια Πατρίδα: Αντιδράσεις για τον Τούρκο βουλευτή που την αποκάλεσε “παραμύθι”

    Η Γαλάζια Πατρίδα προκαλεί μεγάλη αντιπαράθεση εντός της Τουρκίας. Κύμα αντιδράσεων...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Βασίλης Λιακόπουλος

    Η ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ: Ο Βασίλης Λιακοπουλος έφυγε από κοντά...

    Παρίσι 2024: Τρίτη και καλύτερη…έναν αιώνα μετά

    Η Μαρία Σαράφογλου γράφει για την φαντασμαγορική τελετή έναρξης...