Σίνεντ Ο’ Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία του θανάτου της ένα χρόνο αφότου απεβίωσε

    Ημερομηνία:

    Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία θανάτου της τραγουδίστριας Σίνεντ Ο’ Κόνορ, ένα χρόνο μετά από τότε που άφησε την τελευταία της πνοή.

    Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του 2023. Βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της στο σπίτι της στο Herne Hill, στο νότιο Λονδίνο, και κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2 U» πέθανε από φυσικά αίτια.
    Ωστόσο, όπως αναφέρει η Irish Independent, το πιστοποιητικό θανάτου της Ο’ Κόνορ – το οποίο καταχωρήθηκε από τον πρώην σύζυγό της Τζον Ρέινολντς στο Λάμπεθ του Λονδίνου την Τετάρτη 24 Ιουλίου- αποκάλυψε ότι η ακριβής αιτία ήταν η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), μια πάθηση που προκαλέι δυσκολίες στην αναπνοή, και το άσθμα.

    Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι η μουσικός έπασχε επίσης από «μια χαμηλού βαθμού λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος», αναφέρει ο Independent.

    Οι συγγενείς της δεν ήθελαν ο Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική της
    Φέτος τον Φεβρουάριο, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το γνωστότερο τραγούδι της Σίνεντ Ο’ Κόνορ,  «Nothing Compares 2 U», σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

    Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στους κληρονόμους της καλλιτέχνιδας, οι οποίοι είχαν δηλώσει τότε στο BBC ότι αν γνώριζε η Ο΄Κόνορ ότι το τραγούδι της έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανόταν «αηδιασμένη, πληγωμένη και προσβεβλημένη».
    Σε δήλωσή τους ο φορέας και η δισκογραφική της Chrysalis Records τονίζουν ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια σε όλη της τη ζωή ακολουθούσε έναν αυστηρό ηθικό κώδικα καλοσύνης και αξιοπρέπειας έναντι στους άλλους. Υπενθυμίζουν δε ότι είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «βιβλικό διάβολο».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάμαλα ή Τραμπ: Τι θα αλλάξει για την Ελλάδα, πώς τοποθετούνται για τα ελληνικά θέματα

    Η εποχή που σήμαιναν χαρμόσυνα οι καμπάνες σε κάθε...

    gov.gr wallet: Ποιες νέες υπηρεσίες θα προστεθούν

    Στη νέα πρώτη εφαρμογή της παροχής της συγκατάθεσης των...

    Κολύμβηση ή τρέξιμο; Ποια είναι τελικά η καλύτερη άσκηση;

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι άρχισαν και εμείς θα...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μία κυρία των μέσων ενημέρωσης – ΦΩΤΟ

    Ένας γλυκός και υπέροχος άνθρωπος, με ευγένεια, χαμόγελο, καλοσύνη...