Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο απολογισμός της Περιφερειακής Επιτροπής

    Ημερομηνία:

    Ο απολογισμός της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Έκθεση πεπραγμένων Α΄ εξαμήνου 2024 , που αποτελεί νέο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του στις 25 Ιουλίου 2024.

    Η Περιφερειακή Επιτροπή , αποτελεί ένα συλλογικό, συντονιστικό και εκτελεστικό όργανο με ενισχυμένο ρόλο, καθώς, πέρα από τις οικονομικές αρμοδιότητες , παρακολουθεί την εφαρμογή της περιφερειακής πολιτικής σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, καθώς και την εφαρμογή του προγράμματος περιφερειακής ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια του α΄εξαμήνου πραγματοποιήθηκαν 27 συνεδριάσεις της Περιφερειακής Επιτροπής στις οποίες ελήφθησαν 929 αποφάσεις.

    Τον απολογισμό παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τόσο τα μέλη της επιτροπής όσο και τη γραμματέα αυτής, για την άψογη συνεργασία τους, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων γίνονται διεξοδικές συζητήσεις και δίδεται ο απαραίτητος χρόνος για την ανάπτυξη τυχόν ερωτήσεων και για την τοποθέτηση όλων των μελών και γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το 81,05% των αποφάσεων έχουν ψηφιστεί ομόφωνα .

    Ο κ. Μπονάνος στο Περιφερειακό Συμβούλιο παρέθεσε τον πλήρη πίνακα των αποφάσεων που ελήφθησαν με τον τίτλο θέματος, τρόπο λήψης απόφασης καθώς και τον ΑΔΑ του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

    Η Ιωάννα Μαλέσκου περνάει μοναδικές στιγμές με την ενός έτους κόρη της,...

    Ιδιώτες γιατροί που δεν πάνε στο ΕΣΥ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά των “ποινών” τους

    Ένσταση αντισυνταγματικότητας για το άρθρο 65 του νομοσχεδίου του Υπουργείου...

    Στην Πάργα βρέθηκε αγνοούμενη Φιλιππινέζα babysitter

    Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της επαγγελματία baby sitter...

    Διαμαντής Κανελλόπουλος: “Έλλειψη ενημέρωσης των κτηνοτρόφων από τον Δήμο Ερυμάνθου για την πανώλη”

    Σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του...