Δανάη Παππά: Διακοπές στην Κιμωλό πριν από τον «Άγιο Έρωτα»

    Ημερομηνία:

    Διακοπές στην Κίμωλο απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες η Δανάη Παππά. Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Σασμός», μαζί με ηθοποιούς από το καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

    Στην παρέα της ξεχωρίσαμε τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, τη Βέρα Μακρομαρίδου, την Πένυ Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Μαμιό. Να σημειώσουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη και μπορεί οι δυο τους να ζουν σαν παντρεμένοι, αλλά ο γάμος δεν είναι ακόμα στα άμεσα σχέδιά τους.

    Η Δανάη είχε την ευκαιρία να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού, να διαβάσει βιβλία δίπλα στο κύμα, να χαρεί την παρέα των φίλων της και να φορτίσει τις μπαταρίες της, αφού με την επιστροφή της στην Αθήνα ξεκίνησε τα γυρίσματα.

    Δανάη Παππά: Διακοπές στην Κιμωλό πριν από τον «Άγιο Έρωτα»

    Στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Άγιος έρωτας», σε σενάριο των Αγγελου Χασάπογλου και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο να υπογράφει τη σκηνοθεσία και τον Στέφανο Κορκολή να συνθέτει την πρωτότυπη μουσική, η Δανάη θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Εκείνος υποδύεται τον δολοπλόκο Σίμο, έναν ιερέα και καθηγητή Θεολογίας που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, προκαλώντας εύλογες απορίες στους κατοίκους, γιατί ένας τόσο νέος και μορφωμένος ιερέας επιλέγει να εγκατασταθεί στην πόλη τους.

    Η Δανάη, μετά τον ρόλο της πολύπαθης Θοδώρας του «Σασμού», υποδύεται την κόρη του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής, την οποία θα ερωτευτεί παράφορα ο ιερέας. Αυτός ο έρωτας θα τον φέρει αντιμέτωπο όχι μόνο με ηθικά διλήμματα, αλλά και με τον ίδιο του τον σκοπό, που είναι να εκδικηθεί και να τιμωρήσει τον πατέρα της για τα δεινά που προκάλεσε στην οικογένειά του. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Σίμος επέλεξε να εγκατασταθεί στη μικρή πόλη, για να λυτρωθεί από τους εφιάλτες του, αποδίδοντας δικαιοσύνη. Η ύπαρξη όμως της Δανάης αλλάζει τα δεδομένα.

    Η συνέχεια επί της οθόνης.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιερώνυμος για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: «Όλα αυτά είναι άξια απόλυτης περιφρόνησης»

    Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης...

    Μαρία Σολωμού: Προκαλεί «πανικό» στην παραλία με το καλλίγραμμο κορμί της – Νέες φωτογραφίες με μαγιό

    Το καλοκαίρι της Μαρίας Σολωμού περιλαμβάνει στάσεις στα αγαπημένα της ελληνικά...

    Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

    Η Ιωάννα Μαλέσκου περνάει μοναδικές στιγμές με την ενός έτους κόρη της,...