ΠΑΤΡΑ – Σύσκεψη για πανώλη: Δεν κλήθηκε ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος

    Ημερομηνία:

    O Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος δίνει το «παρών» στην επιδημιολογική επιτήρηση της πανώλης των αιγοπροβάτων, που έχει προκαλέσει συναγερμό σε διάφορες περιοχές της χώρας.

    Η Πατρινή πρόεδρος του Π.Κ.Σ., Αθηνά Τραχήλη, κατόπιν συνεννόησης με τον Γενικό Διευθυντή Κτηνιατρικής ΥΠ.Α.Α.Τ., Θωμά Αλεξανδρόπουλο, συντονίζει την παροχή βοήθειας από τους ιδιώτες κτηνιάτρους.

    Ήδη έχουν σταλεί ιδιώτες κτηνίατροι σε Θεσσαλία και Κορινθία και ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος τονίζει: «Η προσφορά των ιδιωτών κτηνιάτρων από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακή, αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και την επίδειξη ευθύνης και σοβαρότητας του κτηνιατρικού κλάδου απέναντι σε σοβαρές και έκτακτες καταστάσεις. Ως εισηγητές και υποστηρικτές του θεσμού του κτηνιάτρου εκτροφής τονίζουμε για άλλη μια φορά τη σημασία και την ανάγκη εφαρμογής του θεσμού».

    Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, από παράβλεψη θέλουμε να πιστεύουμε, δεν κλήθηκε εκπρόσωπος του Π.Κ.Σ. για να καταθέσει την εμπειρία του και τις γνώσεις του. «Κάλλιο το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν»…

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση με τον Υπαρχηγό

    Επίσκεψη στο υπουργείο Κλιματική κρίσης και Πολιτικής προστασίας πραγματοποίησαν...

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση για την Κύπρο στο ΚΕΤΧ

    Εκδήλωση συνδιοργανώνουν Την τετάρτη το ΚΕΤΧ ο Σύλλογος Αγωνιστών...

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε σε κλάματα η Γκουντούρα μετά τον αποκλεισμό – «Είναι σκάνδαλο» είπε ο προπονητής της για τη διαιτησία

    Η πορεία της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε μετά την ήττα που...