Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε σε κλάματα η Γκουντούρα μετά τον αποκλεισμό – «Είναι σκάνδαλο» είπε ο προπονητής της για τη διαιτησία

    Ημερομηνία:

    Η πορεία της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε μετά την ήττα που γνώρισε από τη (χάλκινη Ολυμπιονίκη του Τόκιο) Απίτι Μπρουνέ σ’ έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε θρίλερ…

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με όνειρα για μετάλλιο, πάλεψε κόντρα στη χάλκινη ολυμπιονίκη του Τόκιο και νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ, ωστόσο έχασε στα σημεία με 15-13.

    Η Γκουντούρα και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, ωστόσο, είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, με τον ρέφερι του ματς να ακυρώνει δύο πόντους με το σκορ στο 14-13 υπέρ της Γαλλίδας!

    «Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι πάρα πολύ καλή. Παρόλα αυτά έχω κάποιες ενστάσεις για κάποια χτυπήματα. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη διαιτησία ως δικαιολογία. Θεωρώ ότι η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Παρόλα αυτά θέλω να δω κάποια χτυπήματα και όταν ηρεμήσω και τα δω κι εγώ πιο καθαρά, γιατί αυτή τη στιγμή τα ένιωθα δικά μου, θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει πάει τουλάχιστον στο 14 όλα και να κριθεί στον πόντο, με την κρίση του διαιτητή. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Ο στόχος μου ήταν να έρθω. Εμένα το μετάλλιο μου δεν βρίσκεται εδώ. Βρίσκεται κάθε μέρα στην προπόνηση, εκεί που παλεύεις με θεούς και δαίμονες» είπε δακρυσμένη η Ελληνίδα αθλήτρια.

    «Είναι σκάνδαλο» είπε για τις διαιτητικές αποφάσεις ο προπονητής της Θανάσης Δελενίκας.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Με άνεση και ο Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο

    Λίγες ώρες μετά τη Μαρία Σάκκαρη, κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε...

    Τιμολόγια ρεύματος: Ποια θα είναι η επιδότηση τον Αύγουστο

    Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Αυγούστου η κυβέρνηση...

    Θεοδωρικάκος: Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ αποκλιμακώνονται

    «Με τη συνεργασία όλων, οι τιμές αποκλιμακώνονται», επισημαίνει σε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μύτικας: Ξήλωσαν στο άψε σβήσε παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες – ΦΩΤΟ

    Με συνοπτικές διαδικασίες ελέγχονται και κατεδαφίζονται οι αυθαιρεσίες στις παραλίες....