Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Νέα οδικά έργα ύψους 200.000 ευρώ στη Δυτική Αχαΐα» – Διασφαλίστηκε χρηματοδότηση του ΥΜΕ για έργα συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου

    Ημερομηνία:

    Νέα χρηματοδότηση 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών (ΥΜΕ) για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Το ΥΜΕ με την απόφαση 160243/19-07-2024 [ΑΔΑ: ΨΛ9Θ465ΧΘΞ-ΖΨΙ] που υπογράφει ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει τον Μάιο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, προς την π. Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, και στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 201-2025, πρώην Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του Υπουργείου 200.000 ευρώ για «Έργα συντήρησης δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας».

    «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την νέα χρηματοδότηση 200.000 ευρώ που εξασφαλίσαμε για το τόπο μας από εθνικούς πόρους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Εδώ και πολλά χρόνια, εκτενή τμήματα του οδικού δικτύου της Δυτικής Αχαΐας δεν έχουν συντηρηθεί, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν επικινδυνότητα και οι συμπολίτες μας να βιώνουν δυσκολίες στην καθημερινή μετακίνησή τους. Η κατάσταση αυτή επιδεινώθηκε τελευταία, λόγω της επιβάρυνσης των δρόμων μας από τη συχνή κυκλοφορία πολλών βαρέων οχημάτων για την κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος.

     Κατά τις συναντήσεις μας με την π. Υφυπουργό και λοιπά στελέχη του Υπουργείου, έθετα συνεχώς και πιεστικά την ανάγκη συντήρησης του οδικού δικτύου μας, και η χρηματοδότηση σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε.

     Με συνέπεια και μεθοδική δουλειά σχεδιάζουμε, διεκδικούμε και υλοποιούμε στοχευμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ποιοτικό οδικό δίκτυο, που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την προσέλκυση επισκεπτών» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

     

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέιλορ Σουίφτ: Σοκαρισμένη μετά την επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

    Η Τέιλορ Σουίφτ δηλώνει σοκαρισμένη μετά την φονική επίθεση που συνέβη στο Σάουθπορτ...

    Νίκος Μουτσινάς για τον θάνατο του σκύλου του: Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική

    Ο Νίκος Μουτσινάς βίωσε μια απώλεια, καθώς έχασε τον κατοικίδιο σκύλο...

    Δυο, νέα αναπηρικά αμαξίδια απέκτησαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ και το Γηροκομείο Αγάπης Μέλαθρον ´Ο Άγιος Χαράλαμπος

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Γεωργία Ντάτσικα που πάντα...