Ο Χάρης Ρώμας «αδειάζει» τον Αναδιώτη: «Εκλέχτηκε γιατί το όνομά του αρχίζει από άλφα…»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην κάμερα του Summer’s Cool παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός άνοιξε τα χαρτιά του, περνώντας από «κόσκινο» μεταξύ άλλων τον Νίκο Αναδιώτη, ενώ αποκαλύπτει και τη σκέψη του για ένα ενδεχόμενο remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

    «Φοβήθηκα ότι μέσω της πολιτικής μπορεί να «χαλάσει» η εικόνα μου. Μία μερίδα του κόσμου πείθεται, μία άλλη παραμένει πάντα δύσπιστη», δηλώνει αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

    «Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα. Ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος… γιατί δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι λίγο καλλιτέχνης», απαντά ο ηθοποιός για τον Ευρωβουλευτή της Νίκης.

    «Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, παρά μόνο το να δηλώσεις ότι “στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών”. Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε κι εκείνος ή και του έκατσε, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως», σχολιάζει ο Χάρης Ρώμας για τον Νίκο Αναδιώτη και τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία.

    «Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα το έκανα remake σε ταινία μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις «Ψυχοκόρες», ότι έκαναν 20%. Την ίδια μέρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε κι αυτά», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Χάρης Ρώμας.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέιλορ Σουίφτ: Σοκαρισμένη μετά την επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

    Η Τέιλορ Σουίφτ δηλώνει σοκαρισμένη μετά την φονική επίθεση που συνέβη στο Σάουθπορτ...

    Νίκος Μουτσινάς για τον θάνατο του σκύλου του: Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική

    Ο Νίκος Μουτσινάς βίωσε μια απώλεια, καθώς έχασε τον κατοικίδιο σκύλο...

    Δυο, νέα αναπηρικά αμαξίδια απέκτησαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ και το Γηροκομείο Αγάπης Μέλαθρον ´Ο Άγιος Χαράλαμπος

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Γεωργία Ντάτσικα που πάντα...