Βουλή: Νέα κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Νέα κόντρα εξελίχθηκε σήμερα Τρίτη 30.07 στη Βουλή ανάμεσα στον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη και τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

    Ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε επίμονος υπέρ των αρχικών ισχυρισμών του. Δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος λόγω της διαγραφής του και χαιρέτισε τις «χιλιάδες του κόσμου που δεν πέρα αυτό που στήθηκε προχθές».

    «Αυτό είναι το πραγματικό τείχος προστασίας αυτού που εκπροσωπώ, της ασυμφιλίωτης μάχης με τη διαπλοκή, του αγώνα ότι αυτή η χώρα μπορεί καλύτερα με τα παιδιά της», προσέθεσε.

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε η κυρία αυτό, το ξανάκανε στην επιτροπή. Και μετά το κλάμα-χρονοκαθυστέρηση της Λινού που ήταν στημένο και υποκριτικό που πυροδότησε τον ερχομό του προέδρου της Βουλής που με αποκάλεσε “χυδαίο ζήτουλα προσοχής”. Κατάγομαι από τόπο που τιμούν τις γυναίκες, μεγάλωσα με γυναίκες εγώ», είπε και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Μετά τη παραδοχή της κ. Πετρούλια (σ.σ. συνεργάτιδας υπουργού) πως δεν έχει πρόβλημα υγείας απαιτώ να πάρει πίσω δημόσια ο πρόεδρος αυτό που είπε».

    ICECAP

    Η απάντηση Γεωργιάδη

    Στις αναφορές Πολάκη κλήθηκε να απαντήσει ο παρευρισκόμενος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: «Ο Πολάκης μας είπε ότι είναι εδώ όρθιος. Ενδιαφέρον που είναι εδώ αλλά δεν έπρεπε. Να είστε στην Ευελπίδων για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στη μήνυση της κ. Αραμπατζή έπρεπε, πάτε για 5η αναβολή. Εξύβρισε τη κ. Αραμπατζή, ήρθη η ασυλία του στη πρώτη συνεδρίαση ο ασυμφιλίωτης μαχητής διαφθοράς δήλωσε άρρωστος, στη δεύτερη δήλωσε covid ο δικηγόρος του, στη 3η άλλαξε δικηγόρο και ο νέος του δεν είχε ενημερωθεί και τώρα αντί να πάει στο δικαστήριο να πολεμήσει τη διαφθορά –χθες ήταν ομιλητής– πήγε και άλλαξε με συνάδελφο για να μπορεί να έρθει σήμερα και να ζητήσει νέα αναβολή λέγοντας “Έχω ομιλία στη Βουλή”».

    «Οι χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι δεν γνωρίζουν πως είναι δειλός γιατί αντί να πάει δικαστήριο 3 χρόνια παίρνει αναβολή. Αυτός είναι ο ασυμφιλίωτος μαχητής που τιμά τις γυναίκες και τη Κρήτη! Αλίμονο να ήταν οι Κρητικοί δειλοί», είπε.

    Αναφερόμενος στη συνεργάτιδα του ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η υποχρέωση του καθενός να συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με το αν το άλλο πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή όχι. «Ο λόγος που σας διέγραψε είναι ότι κάνατε 2 γυναίκες να κλαίνε», σημείωσε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολάριο: Η χειρότερη επίδοση 100 πρώτων ημερών Αμερικανού προέδρου από το 1973

    O δείκτης δολαρίου γνώρισε την χειρότερη επίδοση τις πρώτες...

    Οικουμενικός Πατριάρχης για Πάπα Φραγκίσκο: «Συνεργαστήκαμε αποφασιστικά για τη μεγαλύτερη προσέγγιση των Εκκλησιών μας»

    «Συνεργαστήκαμε αποφασιστικά για τη μεγαλύτερη προσέγγιση των Εκκλησιών μας» και...

    Χωρίς επιδότηση περίπου 32.000 επιχειρήσεις γιατί κλέβουν ρεύμα

    «Ρήτρα» αποκλεισμού επιχειρήσεων που έχουν προβεί σε διαπιστωμένη ρευματοκλοπή...