ΠΑΤΡΑ: Βάζουν κυβόλιθους στο πρώτο κομμάτι του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος

    Ημερομηνία:

    Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, εφόσον όλα πάνε καλά, ο εργολάβος θα παραδώσει το πρώτο τμήμα του νέου πεζόδρομου της Μαιζώνος, δηλαδή, αυτό της Αράτου – Κολοκοτρώνη.

    Πρόκειται για το τμήμα από το οποίο ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο πεζόδρομο και το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχε ήδη παραδοθεί, όμως προέκυψαν ορισμένα προβλήματα και καθυστέρησε.

    Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Μελά, τα συνεργεία του ανάδοχου έχουν ξεκινήσει ήδη να βάζουν τους κυβόλιθους στο συγκεκριμένο τμήμα, δηλαδή βρίσκονται στο τελικό στάδιο των εργασιών για το κομμάτι αυτό.

    Από εκεί και πέρα οι εργασίες συνεχίζονται και στο κομμάτι της Κολοκοτρώνη – Αγίου Νικολάου, αλλά και στην Αγίου Νικολάου, στο τμήμα της Μαιζώνος – Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια θα πάνε και στο ύψος της Ερμού.

    Οι καθυστερήσεις πάντως που παρατηρούνται και στο συγκεκριμένο έργο σχετίζονται με διάφορα εμπόδια που εντοπίζονται στο υπέδαφος, αλλά και με τις υψηλές θερμοκρασίες που δεν επιτρέπουν στα συνεργεία από μια ώρα και μετά να εργαστούν σε εντατικούς ρυθμούς.

    Ο ίδιος πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμα σημαντικότερο πρόβλημα με την εξέλιξη του έργου εφόσον συνεχιστούν οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην πληρωμή των δόσεων σε όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απήγαγε και βίασε 13χρονη στην Αγία Νάπα

    Ένας νεαρός άνδρας κατηγορείται για την απαγωγή και τον...

    Ελλείψεις ΕΣΥ: Γιατροί του στρατού σε Σάμο και Καστελλόριζο

    Στρατιωτικός ιατρός με ειδικότητα χειρουργού ουρολόγου διατέθηκε στο Γενικό...

    ΑΕΚ – Europa Conference League: Αυτό θα είναι το “ζευγάρι” της

    Με τον νικητή του παιχνιδιού Ρουζομπέροκ - Χάιντουκ θα...

    Εξωδικαστικός μηχανισμός: Νέο ρεκόρ ρυθμίσεων τον Ιούλιο

    Ο ανοδικός ρυθμός του εξωδικαστικού μηχανισμού συνεχίστηκε, οδηγώντας στο νέο ρεκόρ...