Λουκέτο της ΑΑΔΕ σε γνωστό εστιατόριο στη Μεσσηνία και σε beach bar στη Ρόδο για φοροδιαφυγή

    Ημερομηνία:

    Ακόμη δύο λουκέτα έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε επιχειρήσεις σε Ρόδο και Μεσσηνία.

    Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ προχώρησαν στο κλείσιμο δύο ακόμα επιχειρήσεων, σε παραλία της Ρόδου και σε εστιατόριο στην Μεσσηνία, για 48 ώρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την ΑΑΔΕ, το πρώτο λουκέτο αφορά σε πολύ γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα Μεσσηνίας. Εκεί, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 11 αποδείξεις, καθαρής αξίας άνω των 2.900 ευρώ. Εκτός από τη σφράγιση, επιβλήθηκαν τα πρόστιμα που αναλογούν, ενώ άρχισε η σε βάθος ετών έρευνα στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.

    Λουκέτο της ΑΑΔΕ σε γνωστό εστιατόριο στη Μεσσηνία και σε beach bar στη Ρόδο για φοροδιαφυγή

    Το δεύτερο λουκέτο μπήκε σε γνωστή παραλία στη Ρόδο, όπου οι ομπρέλες beach bar είναι κλειστές και δεμένες για 48 ώρες. Για αυτό το διάστημα, η επιχείρηση δεν θα λειτουργεί, αφού διαπιστώθηκε να μην έχει εκδώσει περισσότερες από 45 αποδείξεις.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία με θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα

    Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για...

    ΗΠΑ: Φόβοι ότι serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος – Οι 13 μυστηριώδεις θάνατοι από τον Μάρτιο του 2025

    Μια σειρά ανεξήγητων θανάτων ταλανίζει τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ...

    Από «κόσκινο» τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων – Θα τα αξιολογεί το Δημοσιονομικό Συμβούλιο

    Από την ανεξάρτητη «κρησάρα» του Δημοσιονομικού Συμβουλίου θα μπορούν...

    Πλάκα: Έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας – 55χρονη είχε κρύψει πάνω από 1.200 ευρώ στο στόμα και τα μαλλιά της

    Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές προχώρησαν...