ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ! Στον Εισαγγελέα για τα αντιπλημμυρικά έργα

    Ημερομηνία:

    «Στον αέρα» τα αντιπλημμυρικά έργα στην ανατολική Αιγιάλεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επισημαίνουν πως τα φαινόμενα του περασμένου χειμώνα με τις κατολισθήσεις κυρίως μετά τον Ελαιώνα να αναμένεται να συνεχιστούν. Όπως μας είπαν στο Δασαρχείο τους ενημέρωσαν ότι δεν έχουν ακόμη ετοιμάσει αναθέσεις για τα κομποδέματα ώστε να γίνει αποτροπή κατολισθήσεων! Αιτία; Δεν υπάρχει προσωπικό! Τον περασμένο Απρίλιο εξασφαλίστηκαν 1.100.000 ευρώ για τις εργασίες (με παρέμβαση της τότε υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου)… αλλά κανένα έργο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη!

    Αποτέλεσμα, η 22 επαρχιακή οδός στη Ροδιά και η ΠΕΟ στον  Ελαιώνα να κλείνουν συνεχώς από κατολισθήσεις και φυσικά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

    Από την πλευρά της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που έχει την ευθύνη για την δημιουργία έργων αντιστήριξης στα δίκτυα δεν ξεκίνησε τα έργα γιατί όπως μάθαμε… δεν έχουν κονδύλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να προσφύγουν στην Εισαγγελία. Να ενημερωθεί η Εισαγγελική Αρχή για τον κίνδυνο που υπάρχει για τις ζωές και τις περιουσίες τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως με αφορμή παλαιότερη μήνυση έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ για τις κατολισθήσεις και τις ζημιές που υπέστησαν κάτοικοι αλλά και η Ολυμπία οδός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΕ: Πράσινο φως για την πρώτη πληρωμή στην Ουκρανία ύψους 4,2 δισ. ευρώ

    Η Ουκρανία πρόκειται να λάβει σχεδόν 4,2 δισ. ευρώ σε κονδύλια,...

    Τουρκία: Δημοσκοπική βουτιά για το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ

    Στα χαμηλότερα δημοσκοπικά επίπεδα από τότε που ανέλαβε την...

    Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις για το Ολυμπιακό Χωριό: «Αθλητές βρήκαν σκουλήκια στο φαγητό τους!»

    Σε ένα μεγάλο… φιάσκο έχει εξελιχθεί η παραμονή και...