ΠΑΤΡΑ: Τα πανηγύρια… στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει τέλος το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ το φετινό καλοκαίρι για τις εκδηλώσεις πανηγυριών που γίνονται εντός του αστικού ιστού της Πάτρας. 

    Η Αστυνομία εφαρμόζοντας απόλυτα το γράμμα του νόμου που λέει ότι απαγορεύεται η μουσική μετά από τις 12 το βράδυ, πηγαίνει από μόνη της στις εκδηλώσεις και τις σταματά, ενώ χωρίς δεύτερη προειδοποίηση στέλνει τους διοργανωτές των πανηγυριών στο αυτόφωρο.

    Τα εννέα άτομα που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στις αρχές του καλοκαιριού – από διαφορετικά πανηγύρια – είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και έκανε πολλούς από τους διοργανωτές να σκεφτούν εκ νέου την εμπλοκή τους.

    Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι κράτησε χωρίς αντίστοιχες εκδηλώσεις τουλάχιστον στην επικράτεια της Πάτρας, τόσο στη γιορτή του Προφήτη Ηλία, όσο και στην γιορτή της Αγίας Παρασκευής, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο τι θα γίνει με το πανηγύρι του Σωτήρoς στα Δεμένικα, ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της περιοχής.

    “Έτσι όπως πάει το όλο πράγμα τα πανηγύρια που είναι συνυφασμένα με την παράδοση του τόπου θα τα σταματήσουμε” έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος που συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις εκδηλώσεις. “Δεν ήμαστε τίποτα εγκληματίες για να τρέχουμε κάθε τόσο στα αυτόφωρα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανταρκτική: Πώς είναι να κάνεις διακοπές στο Νότιο Πόλο

    Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς η σκέψη να...

    Προειδοποίηση για κάμψη της πετρελαϊκής ζήτησης το 2025

    Επιβράδυνση της πετρελαϊκής ζήτησης την επόμενη χρονιά «βλέπει» η αμερικανική ενεργειακή αρχή του Energy...

    Μισθοί και επενδύσεις θα αυξήσουν το κόστος λειτουργίας των τραπεζών

    Δυναμικά αναμένεται να ενισχυθεί το κόστος στις ελληνικές τράπεζες οι οποίες θα προσεγγίσουν...

    «Ημερομηνία λήξης» στους φοιτητές – Έρχονται διαγραφές το 2025

    Από το 2025 θα ξεκινήσουν οι πρώτες διαγραφές φοιτητών,...