Πύργος: Σε σοβαρή κατάσταση στο Ρίο 32χρονος μετά από άγρια συμπλοκή

    Ημερομηνία:

    Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, με πιο σοβαρά αυτά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ένας 32χρονος ΡΟΜΑ από τον Πύργο, μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη.

    Η συμπλοκή ξεκίνησε σε καταυλισμό ΡΟΜΑ που βρίσκεται στην είσοδο του Πύργου, στην οδό Πατρών, λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άτομα του καταυλισμού, επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο, με καδρόνια κι άλλα αντικείμενα στον 32χρονο, χτυπώντας άσχημα.

    Φλίγκος

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο “Παναγία η Βοήθεια”.

    Pause
    Mute

    Πάντα με τις ίδιες πηγές, οι Αστυνομικοί, πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    75 κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου και 5 θάνατοι- Στη λίστα και οι 3 νομοί της Δυτικής Ελλάδας

    Συνολικά 75 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού...

    Δείτε φωτο: Κοσμική βάπτιση με νονό γνωστό Πατρινό γιατρό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%8c-%ce%b3%ce%bd%cf%89/