Αυτό πια δεν ήταν “κατάντημα”. Ήταν – σκέτη – ΝΤΡΟΠΗ!

    Ημερομηνία:

    Οι πνευματικοί ηγέτες όλων των θρησκειών καταδίκασαν ιδιαίτερα την προσβολή και την προσπάθεια αποδόμησης των ιερών και οσίων της Χριστιανοσύνης .
     Η σκηνή που πυροδότησε αυτές τις αντιδράσεις ήταν ο εμπαιγμός με την παρωδία του Μυστικού Δείπνου του Λεονάρντο ντα Βίντσι, παρουσιάζοντας drag queens ως Αποστόλους και έναν DJ ως Ιησού, γεγονός που προκάλεσε σε όλη την οικουμενη βαθιά θλίψη και οργή.
      Αρκετοί καθολικοί και προτεστάντες Αρχιερείς κάλεσαν τους πολιτες να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την «ακραία γελοιοποίηση του Μυστικού Δείπνου».
    Ακόμα και ο Μουσουλμάνος Προεδρος της Τουρκίας Ερντογκάν , οποίος θελει να εμφανίζεται ως ο ηγέτης των Μωαμεθανών του κόσμου , εξέφρασε τη μεγάλη του απογοήτευση και ζήτησε από τους πιστούς να αντιδράσουν.
    Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε δημόσια την αγανάκτησή του για την κατεύθυνση που πήρε η τελετή και κάλεσε να λύσει την σιωπή της η ιερά Συνοδος της εκκλησίας της Ελλαδος και να αναλάβει το χρέος της !
    Η σιωπή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και η αφ’ υψηλού περιφρόνηση , δεν ήταν η πρέπουσα ομολογιακή αντίδραση απεναντι σε μια επίδειξη δύναμης του συστήματος των θιασωτών της WOKE ατζέντας.
    Για ακόμα μια φορά κατεδείχθη πως εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες στερούμεθα μπροστάρη Αρχιεπισκόπου.
    Πριν λίγα χρόνια, υπήρξα θύμα της οργανωμένης επίθεσης των ετεροφοβικων , των ΛΟΑΤΚΙ και του σκοτεινού διακομματικου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΜΠΙ .
    Για να πληροφορηθούν μέσα και έξω απο τη Βουλή το ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΟ τσουνάμι που σάρωνε Αμερική και Ευρώπη , χτύπησα τις καμπάνες, όταν έγινε Πρωθυπουργός στο Λουξεμβούργο ένας άνδρας που μας ανακοίνωσε πως είναι παντρεμενος με ομόφυλο του, γράφοντας στο X τότε Twitter :
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …Ακολούθησε ο λιθοβολισμός μου και εν συνεχεία η άρση ασυλίας μου και η παραπομπή μου στα δικαστήρια όπου αθωώθηκα .
    Μετά απο λίγο καιρό το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος συμμετείχε δι’ εμού στην νέα κοινοβουλευτικη πλειοψηφία που στήριξε την κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου. Παρά την αρχική πρόταση – πρόσκληση – συμφωνία , να αναλάβω υπουργικό θώκο , έμεινα εκτός κυβέρνησης.
    Γιατι; Μα γιατι το αξίωσαν οι ευρωπαίοι εταίροι και εταίρες της ΕΕ, θιασώτες γαρ της WOKE αντζεντας…
    Ο ομόφυλος τότε Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στην πρώτη σύνοδο κορυφής, on camera ευχαρίστησε τον νεο Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα «που δεν έκανε Υπουργό τον ομοφοβικό Νικολόπουλο» !!!
    Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του mega.
    Είμαστε συνειδητά εκτός … βιώνοντας ένα σήμερα που όλα έχουν μια άφυλη ταυτότητα.
    Είμαστε απόβλητοι του διεφθαρμένου συστήματος , αλλά είμαστε ελεύθεροι και αμετακίνητοι στα πιστεύω μας!
    Είμαστε ελεύθεροι στην ψυχή μας, ελεύθεροι να αγαπάμε το ΦΩΣ που είναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ !
     Είμαστε και παραμένουμε ελευθεροι και ασυμβίβαστοι για να υπερασπιζόμαστε τις γνήσιες αξίες!
    Είμαστε ελεύθεροι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ την ΜΙΑ «αληθινή» αλήθεια
    του αληθινού φωτός, το οποίο φωτίζει κάθε άνθρωπον ο οποίος έρχεται εις τον κόσμον.
    «Εγώ ειμί το φως το αληθινόν, το φωτίζων και αγιάζων πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον»
    Είμαστε ελεύθεροι να υπερασπιζόμαστε την «ανθρώπινη» ανθρωπιά … τα ανθρώπινα δικαιώματα της σιωπηλής πλειοψηφίας απο την τρομοκρατία της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΚΩΝ ΛΟΑΤΚΙ…
    Με κανένα αντάλλαγμα δεν θα αποδεχθούμε να αγκαλιάσουμε το … διαφορετικό κάνοντας τους straight να νιώθουν μειονότητα.

    Εκτιμούμε και σεβόμαστε gay φίλους , που αξιοπρεπέστατα ζουν ανάμεσα μας , χωρίς να νιώθουν αποκλεισμένοι και χωρίς να είναι προκλητικοί ή χυδαία ντυμένοι. Εμάς τους έλληνες Χριστιανοδημοκρατες ακριβώς το ίδιο θα μας ενοχλούσε ένας straight ντυμένος σούργελο για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.
    Το κύμα όμως της παγκόσμιας λαϊκής αγανάκτησης ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, εξηγώντας ότι η σκηνή είχε σκοπό να προωθήσει την ανοχή και την ενότητα, αλλά δεν είχε την πρόθεση να προσβάλει καμία θρησκευτική ομάδα.

    Παρ’ όλα αυτά, η θύελλα αντιδράσεων συνεχίστηκε και συνεχίζεται , καθώς ξεπεράστηκαν τα όρια της καλλιτεχνικής ελευθερίας και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να διαστρεβλώνει την πολιτισμική και θρησκευτική σημασία των τελετών αυτών
    Οι ΜΑΚΡΟΝΙΣΤΕΣ πρόσφεραν ένα απόλυτα αηδιαστικό θέαμα, με τις drag queens και τους άλλους παρδαλούς συμμετέχοντες που έκαναν πως χόρευαν, και που κατάντησαν ενα ανεπανάληπτο πολιτιστικό γεγονός να εκφυλιστεί σε μια «παρέλαση gay pride».
    Ξεπέρασαν κάθε όριο και ετσι πέτυχαν να γίνει αντιληπτό απο όλους ότι η WOKE ατζέντα δεν αποτελεί μόνο αμερικανικό φαινόμενο, αλλά είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επηρεάζει βαθιά τις ευρωπαϊκές αξίες.
    Η αήθης επίθεση έφερε μια ευρύτερη πολιτική και κοινωνική αντίδραση που έχει προκύψει μετά την τελετή έναρξης, η οποία έγινε αντικείμενο έντονων συζητήσεων και κριτικής σε διεθνές επίπεδο.
    Στο πλαίσιο αυτό, η κοινωνία καταδίκασε την πολιτική και πολιτισμική «αυτοκτονία» της Γαλλίας, μιας χώρας που ήταν κάποτε η Χριστιανική πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
    Η Ελλάδα ΣΥΣΩΜΗ καλείται να σταθεί απέναντι σε αυτή την τάση, υπερασπιζόμενη τις προαιώνιες παραδοσιακές αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.
    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες δεν θα παραμένουν για πολύ σιωπηλοί παρατηρητές, έδειξαν ότι ακόμα και χωρίς την πολιτικη και θρησκευτική ηγεσία τους, θέλουν και μπορούν να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα της πλειοψηφίας , απέναντι στην «δικτατορία των ρατσιστών του αντιρατσισμού».Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων πάντα δείχνει την ιστορία μιας χώρας και τα καλύτερα από τον πολιτισμό της. Επομένως αυτό που θα μας μείνει από τη Γαλλία του ΜΑΚΡΟΝ και το Παρίσι των θιασωτών της WIKE ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ είναι τρανς Αφρικανές να κάνουν twerking …

    Ε, αυτό πια δεν ήταν “κατάντημα ηταν σκετη ΝΤΡΟΠΗ»

    Νίκος Ι. Νικολόπουλος

    Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

    “Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες” 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ: Αυτές είναι οι αιτίες που δεν θα πληρώσουμε… ακριβό ηλεκτρικό

    Χαμηλότερα από το επίπεδο του Ιουλίου διαμορφώνονται από αρκετούς...

    Μέση Ανατολή: Νεκρός ο υπουργός Οικονομικών της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα

    Τη δολοφονία του υπουργού Οικονομίας της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα...

    Μπανγκλαντές: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός, έφυγε με στρατιωτικό ελικόπτερο για Ινδία

    Η πρωθυπουργός του Μπανγκλαντές Σέιχ Χασίνα παραιτήθηκε, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο πληροφορίες, ενώ επιβεβαίωσε...

    Ηλεία: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την πανώλη

    Σε σχέδιο έκτακτης ανάγκης τίθενται οι δύο κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις...