Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής

    Ημερομηνία:

    Δέκα χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πολλοί από τους Τούρκους ηθοποιούς του μεγάλου καστ, έχουν εγκαταλείψει την τηλεόραση.

    Αυτό δεν ισχύει για τον πρωταγωνιστή, Χαλίτ Εργκέντς, που εξακολουθεί να συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές και να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς με αναγνώριση και πέρα απ΄ τα σύνορα της πατρίδας του.

    Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής - 1ος & 2ος κύκλος (trailer)

    Αν και είχε κάνει ήδη ηχηρή την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Εργκέντς γνώρισε διεθνή φήμη με τον ρόλο του Σουλτάνου. Μέχρι και σήμερα, ο 54χρονος πλέον ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε σειρές, εμπνευσμένες τόσο από ιστορικά γεγονότα, όσο και από τη σύγχρονη ζωή. Φέτος, παίζει στο «Yarin Yokmus Gibi» (Σαν να μην υπάρχει αύριο) που υποδύεται έναν δημοσιογράφο. Παράλληλα, συμμετείχε στην ταινία «Maste eshgh».

    MV5BMGQyYmU0MWUtMzY4NS00MjgyLThjNjktMTJlZjcxODZiMWZkXkEyXkFqcGdeQXVyMjExNjgyMTc___V1_

    Αν και δεν είναι αρκετά ενεργός στα social media, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους. Εκτός από τα διαφημιστικά σποτ που πρωταγωνιστεί για δημοφιλή brands, μοιράζεται και στιγμιότυπα από τα πρότζεκτ. Η εικόνα του δεν έχει αλλάξει πολύ από τη «Σουλεϊμάν εποχή».

    Ο Χαλίτ Εργκέντς γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1970 στην Κωνσταντινούπολη και σπούδασε στο Τμήμα Ναυπηγών Μηχανικών στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, αλλά αργότερα μεταπήδησε στο Καλών Τεχνών «Mimar Sinan» για να ακολουθήσει καριέρα στην όπερα και το μουσικό θέατρο. Ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας σε διάφορα μιούζικαλ και θεατρικά έργα στην Τουρκία.

    Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν η σειρά «Aliye» (2004-2006), όπου υποδύθηκε τον χαρακτήρα Σινάν. Η επανάστασή του ήρθε με το ιστορικό δράμα «Binbir Gece» (1001 Νύχτες, 2006-2009), όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Μπεργκιουζάρ Κορέλ, με την οποία παντρεύτηκαν το 2009 και έκαναν οικογένεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμάντα Μιχαλοπούλου: «Σαν να ξεβράστηκες γυμνή σε μια παραλία ντυμένων»

    Κάθε της βιβλίο είναι ένα βήμα μπροστά από την...

    Τι οδηγεί ο «χάλκινος» Εμμανουήλ Καραλής;

    Ο Εμμανουήλ Καραλής διακρίνεται όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις...

    Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η δολοφονία του Κώστα Ταχτσή

    Μία από τις πιο προβεβλημένες δολοφονίες που συντάραξαν τους...

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακό δελτίο αποστολής «από το χωράφι ως το ράφι» και στην οικοδομή

    «Μεγάλο αδελφό» που καταγράφει και παρακολουθεί online εκατομμύρια φορτία με...