ΚΙΝ.ΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

    Ημερομηνία:

    Στην καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, προχώρησε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι τη θέση του αναλαμβάνουν οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

     

    Λοβέρδος: Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

    Με μια λιτή δήλωση αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αντικατάστασή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής. «Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούν φύλλα για να καθαριστούν μετά το σεξ, σύμφωνα με μελέτη

    Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκάλυψε...

    Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό οδηγού χωρίς δίπλωμα

    Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας συνελήφθη στην Πάτρα, άνδρας  ...

    Προκλητικές δηλώσεις Τραμπ από Κατάρ: «Θέλω οι ΗΠΑ να πάρουν τη Γάζα και να την κάνουν ζώνη ελευθερίας»

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κατάρ, ο Ντόναλντ...