Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού – Η φωτογραφία την στιγμή που ταίζει την κόρη της

    Ημερομηνία:

    Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, συχνά δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την 2,5 μηνών κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό.

    Το πρωί της Κυριακής, 4 Αυγούστου, η αγαπημένη ηθοποιός ανήρτησε μία νέα φωτογραφία την ώρα που θήλαζε, επισημαίνοντας έτσι τη σημασία του θηλασμού κατά την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού.

    «Ντυνόμαστε a sorti! Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού», έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός. «Μέχρι τον 6ο μήνα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω μαμά. Είναι μεγάλη απόφαση να κάνεις παιδί. Ως μαμά θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θέλω να μάθω την κόρη μου να αγαπάει. Όταν είδα το υπερηχογράφημα φώναζα “είναι ίδια εγώ”. Καθυστέρησα να γίνω μητέρα επειδή δεν ήθελα να αφήσω την καριέρα μου. Απολαμβάνω που με αναγνωρίζουν, είναι δικαίωση των κόπων μου. Έχω υπάρξει αγοροκόριτσο, είμαι πολύ πείσμων, διεκδικητική και κάπως αλλόκοτη στις αντιδράσεις μου.

    Ως σύντροφος είμαι πολύ δοτική. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά. Προσπαθώ να βάζω όρια και γίνομαι σκληρή», είχε πει σε συνέντευξή της αναφορικά με την μητρότητα.

    Δείτε την σχετική ανάρτηση:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρίσι 2024: Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ

    Θετικό είναι και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ, που...

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ… ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Κοντά στον Δεκαπενταύγουστο

    Ζεσταίνεστε; Δεν είναι τίποτα.  Σκεφτείτε μόνο ότι το δεύτερο...

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του Τεντόγλου – Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας στο Παρίσι

    O Εμμανουήλ Καραλής, πραγματοποίησε χθες εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του...

    Ιταλίδα πορνοστάρ βρέθηκε στη Μύκονο για “αρπαχτή” 10.000 ευρώ

    “Αναστέναξε” η Μύκονος από την νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της...