Ελεύθερος ο άνδρας που κατηγορείται ότι βίαζε την αδερφή του

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος υπό τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 35χρονος άνδρας από την Καλαμάτα ο οποίος καταγγέλθηκε από την ίδια ότι την βίασε επανειλημμένα τις τελευταίες 20 ημέρες.

    Για πάνω από δύο εβδομάδες ο 35χρονος φέρεται να απειλούσε την ίδια του την αδελφή ότι θα την διώξει από το σπίτι το οποίο είχαν ως κατάλυμα στην Καλαμάτα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ερωτικές επιθυμίες του, με αποτέλεσμα να την βιάζει σχεδόν καθημερινά.

    Όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, η 36χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Α.Τ. Καλαμάτας το βράδυ του Σαββάτου 31.08 και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της περιοχής, αφού προηγουμένως είχε καλέσει στο 112 καταγγέλλοντας ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, ο αδελφός της την είχε διώξει από το σπίτι, απειλώντας την για την σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που προχωρούσε σε καταγγελία για τις φρικιαστικές στιγμές τις οποίες όπως ανέφερε, ζούσε στα χέρια του. Η κοπέλα είχε καταλήξει, έπειτα από το παραπάνω περιστατικό, να περιφέρεται στους δρόμους και να κοιμάται σε υπαίθριο παγκάκι.

    Μετά την καταγγελία της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του αδερφού της και ενημερώθηκε για τα δικαιώματά της ως θύματος ενδοοικογενειακής βίας. Δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την χορήγηση πρόσβασης στην εφαρμογή «Panic button», συγκατατέθηκε όμως στην μεταφορά και διαμονή της σε ασφαλή χώρο. Από την ΕΛΑΣ της χορηγήθηκε κατάλογος με τους φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ακολούθως μεταφέρθηκε υπό αστυνομική συνοδεία σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας.

    Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της 31.08 από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής. Για το αδίκημα αυτό δικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών. Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και για βιασμό, για την οποία απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκασή της, υπό τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα. Όπως προκύπτει από ηλεκτρονική εφαρμογή της Αστυνομίας, δεν είναι νόμιμος κάτοχος όπλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρίσι 2024: Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ

    Θετικό είναι και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ, που...

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ… ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Κοντά στον Δεκαπενταύγουστο

    Ζεσταίνεστε; Δεν είναι τίποτα.  Σκεφτείτε μόνο ότι το δεύτερο...

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του Τεντόγλου – Οι ελληνικές συμμετοχές της 11ης ημέρας στο Παρίσι

    O Εμμανουήλ Καραλής, πραγματοποίησε χθες εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του...

    Ιταλίδα πορνοστάρ βρέθηκε στη Μύκονο για “αρπαχτή” 10.000 ευρώ

    “Αναστέναξε” η Μύκονος από την νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της...