ΠΑΤΡΑ: Στηρίζει Άννα ο Γιώργος Κολλιόπουλος

    Ημερομηνία:

    Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εκφράζει δημόσια ο Γιώργος Κολλιόπουλος, αναγνωρίζοντάς της τη συνέπεια λόγων και έργων.

    Όπως ο ίδιος εξηγεί  «κατήλθα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως στήριξη πήρα 4% στην Αχαΐα. Γυρίζοντας τρεις νομούς συνειδητοποίησα την αγωνία των ανθρώπων για ένα ΠΑΣΟΚ μέσα στην κοινωνία, που να εκφράζει τις αγωνίες της, να αφουγκράζεται τις ανάγκες της και να την εκπροσωπεί. Είδα και συζήτησα με πολίτες εντελώς αποκλεισμένους από το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Μόνους χωρίς φωνή, χωρίς εκπροσώπηση. Σήμερα που στο ΠΑΣΟΚ έχουμε εκλογές για την ανάδειξη του νέου μας αρχηγού, η μόνη προϋπόθεση για την επιλογή του είναι: Ποιος μιλά μέσα στην κοινωνία για την κοινωνία;

    Ποιος έχει την συγκρότηση, την γνώση και τις απαντήσεις σε όσα απασχολούν τους πολίτες του χώρους μας αλλά και πέραν αυτού; Προσωπικά έχω την απάντηση και θωρώ μέγιστη υποχρέωσή μου να τοποθετηθώ δημόσια. Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι η μόνη με σαφή, ουσιαστικό και καθαρό προοδευτικό λόγο. Η μόνη που μπορεί να εκπροσωπήσει το νέο ΠΑΣΟΚ της ορμής και του δημιουργικού πολιτικού λόγου που έχει στην χώρα καιρό τώρα ακυρωθεί. Λειτουργεί με συνέπεια λόγων και έργων με σαφήνεια και ρεαλισμό στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και του κέντρου που πάντοτε ήταν το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και την στηρίζω. Και καλώ κάθε σκεπτόμενο πολίτη να συγκρίνει και με υπευθυνότητα να αποφασίσει. Με την Άννα για ένα μεγάλο κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: 19+1 λύσεις για λάθη και παραλείψεις

    Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στο...

    Ιντερνετ με… δοκιμή από τα τέλη Αυγούστου

    Ιντερνετ με… δοκιμή, τουλάχιστον ως προς τις πραγματικές ταχύτητες σύνδεσης,...

    Τι συμβαίνει και ο κόσμος δεν… αγοράζει τόσο μπέργκερ

    Δεν βλέπουν, πλέον, τις πόρτες των χιλιάδων καταστημάτων τους...