Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Καινοτόμο σχέδιο για ισχυρή “φωνή” στο διαδίκτυο

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο πρότζεκτ προωθεί ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.  Το σχέδιο που ετοιμάζει ο επαγγελματικός φορέας των εμπόρων πρόκειται να δώσει φωνή και παρουσία  στο διαδίκτυο σε δεκάδες εμπορικές επιχειρήσεις της Πάτρας.

    Πρόκειται για την δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας που θα λειτουργεί συνδυαστικά  μέσω της olympianland.gr (της ιστοσελίδας της Περιφέρειας που βρίσκεται ήδη στον διαδικτυακό αέρα προβάλλοντας την περιοχή μας), αλλά και της υπάρχουσας σελίδας του Εμπορικού Συλλόγου.

    Στο πρότζεκτ αυτό θα προβάλλονται με φωτογραφίες όλα τα καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και τα είδη που θα διαθέτουν στο κοινό. Παράλληλα, θα υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις που θα δίνονται στους χρήστες που θα έχουν την κάρτα μέλους οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα ανάλογα με τις αγορές που κάνουν από τα τοπικά καταστήματα να προσθέτουν μπόνους και να έχουν ακόμα μεγαλύτερες προσφορές.

    Μέσω του συστήματος αυτού ο κύκλος του συναλλάγματος που θα διακινείται θα μένει στην πόλη και στην τοπική αγορά. Στο πρότζεκτ θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης και παρουσίας όλες οι τοπικές επιχειρήσεις –  μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

    Σύμφωνα μάλιστα με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου και την πρόεδρο του Ερμιόνη Διονυσάτου οι συζητήσεις με την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο είναι στην τελική φάση και ο όλος σχεδιασμός αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το τέλους του έτους.

    Μέσω έτσι του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα ενισχυθεί η ηλεκτρονική παρουσία δεκάδων επιχειρήσεων, καθώς το link της σελίδας θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τις αντίστοιχες σελίδες των επιχειρήσεων στα social media και στο διαδίκτυο.

    Σημειώνουμε ότι στη σελίδα της Olympianland.gr  προβάλλονται όλες οι φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα μνημεία που μπορεί να δει ένας επισκέπτης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προτείνοντας μέρη και σημεία αναφοράς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιντερνετ με… δοκιμή από τα τέλη Αυγούστου

    Ιντερνετ με… δοκιμή, τουλάχιστον ως προς τις πραγματικές ταχύτητες σύνδεσης,...

    Τι συμβαίνει και ο κόσμος δεν… αγοράζει τόσο μπέργκερ

    Δεν βλέπουν, πλέον, τις πόρτες των χιλιάδων καταστημάτων τους...

    Η αποκλιμάκωση της ακρίβειας στο «καλάθι» της ΔΕΘ – Φοροκίνητρα για συνεπείς οφειλέτες

    Ρυθμίσεις για την ελάφρυνση των φορολογούμενων οι οποίοι είναι...

    ΑΕΚ – Νόα 1-0: Εκτός Ευρώπης από τον Δεκαπενταύγουστο

    Η Ενωση πλήρωσε την αυτοκτονία στην Αρμενία και τη...