Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζει με αέρινο μαύρο φόρεμα σε βραδινή έξοδο

    Ημερομηνία:

    Έναν μήνα μετά τη γέννα του δεύτερου γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να χαρίσει μία βραδιά αφιερωμένη σε εκείνη.

    Με μία εμφάνιση που δεν θυμίζει σε τίποτα ότι πριν λίγο καιρό πέρασε δεύτερη γέννα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με αέρινο μαύρο φόρεμα κατά την έξοδό της σε εστιατόριο δίπλα στην παραλία.

    Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει τις σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Το outfit που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία εντυπωσιακή hand bag με την απαραίτητη λάμψη.

    «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιαννακόπουλος: Εγώ τιμωρήθηκα για ένα κ@@@δάχτυλο, είμαι περίεργος να δω αν τιμωρηθεί ο Φουρνιέ για τον 4ο τελικό

    Στην χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του στο Instagram και...

    Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων

    Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους...