Διακοπές πολυτελείας επί πληρωμή – Πώς θα σας πληρώνουν για να πηγαίνετε σε ακριβά ξενοδοχεία

    Ημερομηνία:

    Τα πολυτελή ξενοδοχεία και spa είναι για πολλούς άπιαστο όνειρο. Τι θα λέγατε όμως εάν σας πλήρωναν για να τα επισκέπτεστε; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τις θέσεις εργασίας που άνοιξαν στον Forbes Travel Guide, τον οδηγό που αξιολογεί τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa και κρουαζιέρες στον κόσμο.

    Η εργασία σας θα είναι να αξιολογείτε πολυτελή καταλύματα σε όλο τον κόσμο μεταβαίνοντας σε αυτά ‘ινκόγκνιτο’ καθώς η βαθμολογία που θα δοθεί είναι αυστηρή και βασίζεται σε περισσότερα από 900 πρότυπα.

    Ο οδηγός αναζητά έναν αριθμό αξιολογητών τόσο με πλήρη απασχόληση όσο και με την ιδιότητα του ανεξάρτητου συμβασιούχου στην Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη.

    Μόλις επιλεγούν, οι επιθεωρητές του FTG θα περάσουν από μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα τους μάθει να «συμπεριφέρονται σαν κανονικοί επισκέπτες», ενώ θα εκτελούν τα καθήκοντά τους χωρίς να αντιλαμβάνονται οι υπάλληλοι ή η διοίκηση του ξενοδοχείου ότι βρίσκονται υπό αξιολόγηση.

    Ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης του τεχνάσματος, λέει η πρόεδρος της FTG για τις αξιολογήσεις Amanda Frasier, είναι ότι οι αξιολογητές είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό όλων των ταξιδιών τους στους προορισμούς που έχουν εντολή να επισκεφθούν.

    «Κάνουν οι ίδιοι τις κρατήσεις τους, ελέγχουν οι ίδιοι τη διαθεσιμότητά τους και πληρώνουν με τις δικές τους πιστωτικές κάρτες»,  λέει η Frasier. «Θέλουμε οι επισκέπτες μας να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται όπως ένας μέσος ταξιδιώτης πολυτελείας και να εκτελούν αυτόν τον ρόλο σαν να ταξίδευαν πραγματικά», τονίζει.

    Οι αξιολογητές αναμένεται να ταξιδεύουν τουλάχιστον 10 ημέρες κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων ενώ πρέπει να έχουν έγκυρα διαβατήρια για διεθνή ταξίδια. Θα πρέπει επίσης να βεβαιώνεται ότι οι άδειες οδήγησής τους είναι ενημερωμένες.

    «Το να έχετε ένα καθαρό και πρόσφατο δίπλωμα είναι χρήσιμο, επειδή ορισμένοι από τους προορισμούς στους οποίους πηγαίνουμε είναι απομακρυσμένοι», συμπληρώνει η Frasier.

    Οι επιθεωρητές της FTG είναι υποχρεωμένοι να δοκιμάζουν φαγητά και ποτά στα καταλύματα που επισκέπτονται, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση. Παρόλο που δεν χρειάζεται να τρώνε ολόκληρο το μενού ενός ξενοδοχείου, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα γεύμα στο εστιατόριο, ένα ποτό στο μπαρ και ένα γεύμα στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού.

    Λόγω του όγκου των ταξιδιών και της υλικοτεχνικής υποδομής που απαιτούνται, ο ιδανικός υποψήφιος FTG αναμένεται να είναι προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια καθώς και να βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο. Ο ετήσιος μισθός ξεκινά μεταξύ 60.000 και 70.000 δολαρίων και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με την εμπειρία και τις ευθύνες.

    Τα bonus

    Η πλήρης αποζημίωση για κάθε ταξίδι δεν είναι το μόνο προνόμιο της θέσης εργασίας. Επειδή οι αξιολογητές χρησιμοποιούν τις δικές τους κάρτες όταν κλείνουν διαμονές και ταξίδια, συγκεντρώνουν σημαντικό ποσό ανταμοιβών από πιστωτικές κάρτες. Για τα ταξίδια όπου απαιτείται συνοδός, η FTG θα καλύψει και τα έξοδά εκείνων.

    Τι δεν πρέπει να κάνετε

    Ένα πράγμα που θα σας αποκλείσει αμέσως; Το να έχετε ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η FTG προτιμά τους υποψηφίους που δεν δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνονται άνετα να διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι μάλιστα πρόθυμοι να «μειώσουν ενδεχομένως το διαδικτυακό τους αποτύπωμα».

    «Είναι πραγματικά σημαντικό ότι κάθε ξενοδοχείο έχει κερδίσει τη θέση του σε αυτόν τον κατάλογο», λέει η Frasier, αναφερόμενη στην ετήσια κατάταξη των ξενοδοχείων της FTG.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Χατζηνικολάου: Απατεώνες στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν το όνομά του – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

    Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για διαδικτυακή...

    Ύπνος: Η ιδανική θερμοκρασία που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρά σας για να κοιμηθείτε καλά

    Αν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε καλά, μπορεί να φταίει η θερμοκρασία της...

    Νεκροί ένας σεφ 41 ετών και μια 32χρονη μητέρα, έπειτα από επιθέσεις στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

    Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατο δύο ανθρώπων σε επιθέσεις...

    Όλγα Βενέτη: Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτες και για φιλίες

    Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε η Όλγα Βενέτη. Η...
    Best Shop