Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανέμελο καλοκαίρι, με τις μαύρες ημέρες να είναι παρελθόν

    Ημερομηνία:

    Μακριά από τον εφιάλτη που την υπέβαλε σε διαδοχικά χειρουργεία, δύσκολες αγωγές και μαρτυρικές στιγμές περνά το καλοκαίρι της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που τέσσερα χρόνια μετά την ανατριχιαστική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την Eφη Κακαράντζουλα, έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές ξέγνοιαστη και χαρούμενη!

    ioanna pal05084

    Η γυναίκα, που έγινε σύμβολο της δύναμης και της θέλησης για ζωή, κάνει αξιοθαύμαστα βήματα, αφού, μετά τις απαιτητικές, χρονοβόρες και ψυχοφθόρες διαδικασίες ώστε να πάρει πίσω τη ζωή της, πλέον χαμογελάει ξανά και ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία της Σαντορίνης. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μαγευτικό νησί. Φορώντας ένα λεοπάρ μικροσκοπικό μαγιό, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου χαμογελάει στον φακό και απολαμβάνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης τις ίδιες της τις φωτογραφίες, γράφοντας: «Cheers to those friends που στις φωτός μας βγάζουν με τρία μέτρα πόδι!»

    ioanna pal050841

    Η ίδια αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να βάλει ως προτεραιότητα τον εαυτό της και την ψυχική της ηρεμία, κι έτσι δεν είναι λίγα τα στιγμιότυπα στα social media που διατηρεί από εξορμήσεις και ολιγοήμερες διακοπές στα νησιά. Μάλιστα, πριν από περίπου 20 ημέρες βρισκόταν στη Μύκονο, περνώντας στιγμές χαλάρωσης. Θέλοντας να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τα μπάνια της στη θάλασσα με τους περισσότερους από 200.000 ακολούθους της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε αναρτήσεις στο Instagram. Η νεαρή γυναίκα πόζαρε γονατισμένη στην άμμο με φόντο τα γαλάζια νερά του κυκλαδίτικου νησιού, φορώντας ένα σκούρο μπλε και γαλάζιο μπικίνι, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου. «Διακοπές για πάντα στο απέραντο γαλάζιο! Ελλάδα μου, σ’ αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης από το νησί των ανέμων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: O πρύτανης στον υφυπουργό

    Τον Αχαιό Υφυπουργό Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα επισκέφθηκε την περασμένη...

    Η Λανς στον δρόμο του στα πλέι οφ του Conference League

    Μπορεί η κληρωτίδα του Europa League να του «χαμογέλασε»,...

    Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» – Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

    Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) καθώς ένα βρέφος...

    Ελ. Βενιζέλος: Άνοδος 14,6% στην επιβατική κίνηση στο 7μηνο (πίνακες)

    Η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2024...