Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στη διάσημη ψαροταβέρνα των Σπετσών!

    Ημερομηνία:

    Μαγεμένοι από το ελληνικό καλοκαίρι είναι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι. Τόσο πολύ, που δεν λένε να φύγουν από τη χώρα μας με τίποτα! Από τις αρχές Ιουλίου περιοδεύουν στις Κυκλάδες και έχουν ήδη περάσει από την Πάρο και την Κύθνο, ενώ άνθρωπος της «Espresso» τους πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής να απολαμβάνουν τα πιάτα της θρυλικής ψαροταβέρνας Μουράγιο στο Παλαιό Λιμάνι των Σπετσών.

    mprouni sarkozi050841
    Η θρυλική ψαροταβέρνα Μουράγιο στο Παλαιό Λιμάνι των Σπετσών

    Το ερωτευμένο ζεύγος απόλαυσε στις Σπέτσες την απίστευτης ομορφιάς θέα από τα παραδοσιακά «τραπεζάκια έξω» της ταβέρνας, τραβώντας τα βλέμματα των θαμώνων που τους κοιτούσαν έκπληκτοι και με θαυμασμό. Παρότι στη χώρα τους, τη Γαλλία, βρίσκονται σε εξέλιξη οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ίσως θα έπρεπε να παρακολουθούν τα δρώμενα, εντούτοις η ελληνική θάλασσα, ο ήλιος, η φιλοξενία μας και η μεσογειακή κουζίνα μας φαίνεται ότι είναι πολύ πιο δελεαστικά για τον Νικολά και την Κάρλα. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας επισκέπτεται την Ελλάδα. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πάλι πέρυσι στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές στην Αντίπαρο και τη Φολέγανδρο.

    mprouni sarkozi05084
    Κάρλα Μπρούνι

    Φέτος, η Κάρλα, αφού έδωσε συναυλία στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου, ετοίμασε τις βαλίτσες της και πέταξε για την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, την κόρη τους Τζούλια και μια φίλη της μικρής. Μάλιστα, και ο γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Πιερ, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μύκονο, παίζοντας μουσική σε γνωστό κλαμπ! Στις αρχές Ιουλίου, όταν ο πρώην πρόεδρος έφθασε για διακοπές στην Κύθνο, η Κάρλα Μπρούνι με αναρτήσεις της στο Instagram έδειχνε στους followers της τι σημαίνει Ελλάδα, χωρίς να πολυσκοτίζεται για τις δικαστικές περιπέτειες του συζύγου της και της ίδιας!

    mprouni sarkozi050843
    Ο Νικολά Σαρκοζί

    Το πρώην τοπ μόντελ κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της και πρώην προέδρου της Γαλλίας, και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη και παραποίηση μαρτύρων που συνδέονται με τους ισχυρισμούς ότι ο Μοαμάρ Καντάφι, ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης, παρείχε έως και 54.000.000 δολάρια σε παράνομες προεκλογικές συνεισφορές στον Σαρκοζί για την προεδρική του υποψηφιότητα το 2007. Η «New York Post» ανέφερε παλαιότερα ότι οι κατηγορίες αυτές θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε ποινή φυλάκισης 20 ετών εάν κριθεί ένοχη.

    mprouni sarkozi050841
    Η θρυλική ψαροταβέρνα Μουράγιο στο Παλαιό Λιμάνι των Σπετσών

    Ο 69χρονος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2007 έως το 2012, βρίσκεται υπό έρευνα για την αποδοχή αυτών των κεφαλαίων, μια έρευνα που ξεκίνησε το 2013, αφού ο γιος του Καντάφι, ο Σαΐφ αλ Ισλάμ, και αργότερα ο Γαλλολιβανέζος επιχειρηματίας Ζιάντ Τακιεντίν τον κατηγόρησαν ότι έλαβε εκατομμύρια από τον Καντάφι. Ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας σε ξεχωριστή υπόθεση και για δωροδοκία δικαστή, πρόκειται να δικαστεί για τις κατηγορίες περί χρηματοδότησης της εκστρατείας του Καντάφι το 2025. Οι προηγούμενες καταδίκες του βρίσκονται επί του παρόντος υπό επανεξέταση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Γαλλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: O πρύτανης στον υφυπουργό

    Τον Αχαιό Υφυπουργό Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα επισκέφθηκε την περασμένη...

    Η Λανς στον δρόμο του στα πλέι οφ του Conference League

    Μπορεί η κληρωτίδα του Europa League να του «χαμογέλασε»,...

    Τραγωδία στην Αμαλιάδα: «Γιατί έφυγες Άγγελέ μου;» – Η σπαρακτική ανάρτηση γιατρού για το 15 μηνών βρέφος

    Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) καθώς ένα βρέφος...

    Ελ. Βενιζέλος: Άνοδος 14,6% στην επιβατική κίνηση στο 7μηνο (πίνακες)

    Η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2024...