Συγκλονιστική η Εθνική πόλο πάτησε την Ιταλία

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Οι πολίστες του Βλάχου παρά την αντίσταση της Ιταλίας, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν θετικά το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, επικρατώντας με 9-8.

    Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου.

    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2.

    Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος.

    Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Αναβλήθηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

    Για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας µέσω...

    Στη Δικαιοσύνη και στην Αρχή για το μαύρο χρήμα στέλνει η ΝΔ τους «υπερτυχερούς» του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Στην Δικαιοσύνη και στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου...

    Πάτρα: Στο εδώλιο αύριο για το αλκοόλ σε ανήλικους

    Ελεύθεροι αφέθηκαν η ιδιοκτήτρια και ο προσωρινά υπεύθυνος καταστήµατος...