ΣΥΝΤΑΓΗ: Πουτίγκα με φράουλες και βατόμουρα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    ΜΕΡΙΔΕΣ4
    ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ1 ώρα και 20 λεπτά

    ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Υλικά

    100γρ. μαύρη σοκολάτα
    500γρ. φράουλες
    250γρ. βατόμουρα
    6 σαβαγιάρ
    4κ.σ. καφέ εσπρέσο
    400γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

    Εκτέλεση

    Βήμα 1ο

    Λιώστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας κάθε 10 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει λεία

    Βήμα 2ο

    DEAR SANTA – COFFEE ISLAND

    Βουτήξτε 8 φράουλες στη σοκολάτα και τοποθετήστε τις στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα και κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε λεπτές φέτες

    Βήμα 3ο

    Σε ένα μπολ, μουλιάστε τα σαβαγιάρ στον καφέ εσπρέσο

    Βήμα 4ο

    Τοποθετήστε ένα λεπτό στρώμα από βατόμουρα στον πάτο τεσσάρων μικρών μπολ ή ποτηριών. Στη συνέχεια, στρώστε τα εμποτισμένα σαβαγιάρ, τις φέτες φράουλας και το γιαούρτι. Συμπληρώστε με τα υπόλοιπα βατόμουρα, και βάλτε τα στο ψυγείο για περίπου μια ώρα

    Βήμα 5ο

    Σερβίρετε τοποθετώντας από πάνω τις φράουλες με την επικάλυψη σοκολάτας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το Αρχαίο Ωδείο

    Με γοργούς ρυθµούς προχωράει το Ρωµαϊκό Ωδείο της Πάτρας...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    ΠΑΤΡΑ: Το λιμάνι αναβαθμίζεται σε στρατηγικό κόμβο συνδυασμένων μεταφορών

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην...

    Taste Atlas: Η Πελοπόννησος η δεύτερη καλύτερη περιοχή στον κόσμο για φαγητό

    Το Taste Atlas  μετρά αντίστροφα για τα φετινά World Food Αwards...
    Best Shop