ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρουν οι εικόνες μαθητών που ανεβαίνουν στον “ουρανό” ΙΧ που έχει αναπτύξει ταχύτητα… για ένα tik tok

    Ημερομηνία:

    Σάλος με το βίντεο από την Πάτρα που προβλήθηκε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 το οποίο δείχνει έφηβους (ανήλικους)  με την συνδρομή κάποιου 18χρονου με δίπλωμα αυτοκινήτου, ρισκάρουν την ζωή τους για ένα βίντεο που θα ανέβει στο tik tok ή το Instagram. Το γεγονός συνέβη προ ημερών στην περιοχή του ΤΕΙ.

    Ενας ανήλικος μαθητής, ανέβηκε στον «ουρανό» του αυτοκινήτου, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ούτε καν είχε δεθεί, και ξάπλωσε μπρούμυτα ώστε με το κινητό του τηλέφωνο να καταγράφει εικόνες, την ώρα που το όχημα ανέπτυσσε ταχύτητα. Στο βίντεο ακούγονται και φωνές τρόμου από τον νεαρό ο οποίο παρολίγο να πέσει όταν ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. ΟΙ γείτονες τρόμαξαν στο άκουσμα της φασαρίας, βιντεοσκοπούσαν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα και έκαναν τον σταυρό τους όταν είδαν το ΙΧ να αναπτύσσει ταχύτητα και τον νεαρό να έχει ξαπλώσει στον «ουρανό» του οχήματος για να βγάλει το «εξτρίμ βίντεο»! Ευτυχώς δεν υπήρξε πτώση και τραυματισμός αν και κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον. Στον Ant1 μίλησαν 14χρονοι μαθητές της Πάτρας. Περιέγραψαν πώς τέτοια βίντεο κυκλοφορούν πολλά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Μάλιστα κάποιοι μαθητές κάνουν και βίντεο με αλκοολούχα ποτά, ανταγωνιζόμενοι ποιος θα πιει τα περισσότερα, και μάλιστα «προσκαλούν» συμμαθητές τους, να κάνουν το ίδιο! Σε άλλες περιπτώσεις ανήλικοι βιντεοσκοπούν ξυλοδαρμούς Πατρινών συμμαθητών τους προσδοκώντας να δημιουργήσουν viral βίντεο με χιλιάδες θεάσεις, αλλά και να «πετύχουν» like και comments (σχόλια).

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερντογάν: Την Τετάρτη η αίτηση παρέμβασης της Άγκυρας στη δίκη κατά του Ισραήλ στη Χάγη

    Η Τουρκία θα υποβάλει επίσημα την Τετάρτη, 7 Αυγούστου,...

    Πάτρα: Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

    Η άμεση εξιχνίαση της ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ...

    Αίτημα παράτασης για το Κτηματολόγιο για Αιγιάλεια και Καλαβρυτα

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Μηχανικών Αιγιαλείας-Καλαβρύτων, ο οποίος ζητά...

    Παρεμβάσεις της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη – Κώστας Σβόλης” στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης  "Πάτρα Ενωμένη - Κώστας Σβόλης" αναφέρεται: Στη...